Entry terbaru

Angry Birds or Angry Anna?



Amacam? cool tak? HAHA. Aku tahu benda ni kat facebook tadi, kalau korang dah bosan dengan game Angry Birds why not korang try Angry Anna pula? hehe. 

Siapalah yang gigih buat benda alah ni, tapi ok, fun jugak lah. Cuma dia laju sikit kalau nak compare denga Angry Birds. Kalau korang nak try boleh masuk website die Angry Anna http://www.angryanna.com/.

oh ye, tak lupa kepada rakan blogger Faridah, Fiq, Cik Teddy, Monster Kecik dan NZ sebab korang menyumbang trafik ke blog ni. Thanks!! :)

p/s: biar betik! ada blogger NI cakap pasal iMBobo :o

42 Comments
Tweets
Comments

42 Comments:

  1. hehe..same2..mcm mne sy sumbngkan ek?hehe..awok x pro bab2 gini.huhu

    ReplyDelete
  2. wah..cm bez jer game tu..mangsa tembak tu still bende yg sm ker?

    ReplyDelete
  3. hehe
    angry bird tak layan lg.
    ni kan nak layan angry anna pulak.

    ReplyDelete
  4. yeke ada menyumbang kat traffic? hehe mcm tak percaya lak.. blog picisan sy tu pun boleh menyumbang ehh :)

    hehe bobo pun suka main game angry bird ehh?

    ReplyDelete
  5. sat g na uat angry ara plak la.. haha :P

    ReplyDelete
  6. ahai..dtg sni nk bce entri tp x sangka name caya disebut..
    p/s: cik teddy dh tukar jadi cik kasih la..hihi

    ReplyDelete
  7. seb baik bukan angry mama! heheheee!

    ReplyDelete
  8. angrybird pon bunbun tak pernah maen lol XD

    ReplyDelete
  9. angry anna tuuu hehe unik !!

    ReplyDelete
  10. kat opis ramai duk main game nie

    ReplyDelete
  11. kat opis dkna ramai main game nie

    ReplyDelete
  12. dulu aq memang addicted giler dengan game angry birds ni...haha~

    sekarang ni angry anna la pulak..huhu~

    ReplyDelete
  13. alah. kite trus bukak n main. xbest la. xleh lawan angry bird. hehe

    ReplyDelete
  14. ANGRY gile bila x berjaya nk bunuh BABI tuh dlm angry bird la..kehkehkeh

    ReplyDelete
  15. Nape pulak la dia angry2 tu....hhheee...

    ReplyDelete
  16. ak xdop fb,, hahaha

    dah sembahyang belom??
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-1.html

    ReplyDelete
  17. ak xdop fb,, hahaha

    dah sembahyang belom??
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-1.html

    ReplyDelete
  18. ada game baru lagi ke...ndak tahu plak...tapi nak cuba jugalah hehee

    ReplyDelete
  19. dah terbiasa main angry bird.hehhee best ke

    ReplyDelete
  20. angry anna..huhuhu-

    macam yang kat atas tu kot.rss feed blogger lain tu..ntah..saya x pahamla rss feed tu mende..hehehe

    ReplyDelete
  21. ehemmmm.. tak layan game dah. haha :D

    ReplyDelete
  22. Angry anna pon boleyyyyyyy


    hahahhaha xD

    ReplyDelete
  23. xmo men game dah.. dah taubat! kehkehkeh

    ReplyDelete
  24. ingat angry bird je..angry anna pon ada..=p

    ReplyDelete
  25. kikikiki
    dah tgk
    hahahahaha
    dri ari tu
    riuh gile
    hahahaha

    ReplyDelete
  26. ala..tak dapat bukak kat ofis. tgu balek umah nanti la.

    iMBOBO, mana sambungan kisah seram malam pertama tu. hari hari aku teringat.

    ReplyDelete
  27. Orang malaysia ke buat game ni??

    ReplyDelete
  28. wahh..game baru..maksudnya game ni kita kena tembak anna lah ek??

    ReplyDelete
  29. okay bru tau kewujudan game nih..haha..lawak lak rasanya

    ReplyDelete
  30. tak suka game..ckup tak suka kalau ada org antar game kat fb..

    ReplyDelete
  31. ade ea angry anna,baru tau..he
    btw,dah ade angry cow tau..

    ReplyDelete
  32. haha angry anna? xtau psl tu!nanti nak cek la! =) sbb aku giler game angry birds!hahaha

    ReplyDelete
  33. eyh, angry anna pun ada?? unik wooo!!

    ReplyDelete
  34. Ada tak game yg ley bg duit? Eh ke tu judi? Taley plak.. Huhuhu..

    ReplyDelete
  35. haha..mcm2 angry skrg ade..

    ReplyDelete
  36. Best ek? Belum berkesempatan lagi nak main game

    ReplyDelete
  37. tak mint la, da try men da.. xbst.. huhu

    ReplyDelete
  38. nk try gak la hehe,mcm2 skg erk,pe pun terima kasih IMBobo :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...