Entry terbaru

Blogger Bertuah


Seperti yang dijanjikan pada entry COMOT, sudah tiba masanya memperkenalkan blogger yang bertuah ni Cik Ara! Korang kenal kan? Kalau belum boleh lah kenal-kenal ye.


Last time aku promote blog dia ni dulu, masa tu blog dia lain dari sekarang ni, sekarang lagi mantap nampaknya, dah mahir dia edit-edit blog. Cik Ara rajin gak buat tutorial untuk follower dia, kalau korang nak tahu macam mana dia buat boleh tengok tutorial dia ok? ;)

18 Comments
Tweets
Comments

18 Comments:

  1. ohh ara kena berterima kasih kat sy ni.. hehe bile nak review blog org gak haa? haha mane awek cantik tu?

    ReplyDelete
  2. haa...jom terjah..!

    hee..aq kalau bab2 edit blog ni failed sikit la iM..:D

    ReplyDelete
  3. Wah siap main jongkang jongkit lg. Cantik mnarik the bom.

    Nanti usha ini blog =)

    ReplyDelete
  4. nak terjah sbb header dia kiut n sweet...

    bila nak pomote msredcheesecake lak?

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada blogger nie..kejap nak singgah ke sana....

    ReplyDelete
  6. cute jer header cik dik ana :)

    ReplyDelete
  7. BILA BLOG CIK EN NK JADI BLOGGE RBERTUAH NI?

    ReplyDelete
  8. lawa blog dia.

    bobo, kisah Seram Masa Camping. sial sambung. sekian terima kasih.

    ReplyDelete
  9. terjah skrg! heee

    btw, thanks ye bobo promote blog lea ari tu
    sori ari tu xlarat nak komen
    kena ciken pox kan..hehe
    skrg dh sembuh dh

    ReplyDelete
  10. bila blog aku nak bertuah ni.. kih kih kih

    ReplyDelete
  11. toink3!
    nak pi tengok ah cenggini
    kikikik

    ReplyDelete
  12. elo..cam i speak to bobo? pls.....

    ReplyDelete
  13. bile giliran sy...weeee..blog anis tak pernah bertuah...ngeee

    ReplyDelete
  14. terima kasih byk2 hari tu sebab bobo promotkan blog saya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...