Entry terbaru

Hisap Rokok Rasa Apa?



Semalam aku sembang-sembang dengan kawan, tengah sembang kawan aku tu bawa keluar rokok dari kocek dia dan hisap. Aku tanya dia,


Aku: Apa kau rasa dengan menghisap rokok ni?


Kawan: pergh!! rasa MAHAL!


haha.. tergelak gila aku, yang dah tahu mahal pergi beli kenapa?haha.. sengal betul. Aku expect dia akan cakap rasa pizza ke rasa ayam kentaki. hehe.


Kepada mereka yang merokok tu, sila berhenti sekarang dan yang baru nak mencuba-cuba tu baik janganlah, korang memang akan dapat rasa tapi rasa sakit lah nanti hehe. So fikir masak-masak sebelum merokok. Tak baik untuk kesihatan.

p/s: siap hisap rokok aku akan bungkus kepala dia dengan plastik hehe


45 Comments
Tweets
Comments

45 Comments:

  1. grrr kalau dah saket jgn salahkan doktor sebab xleh ubatkan saket die, jgn salahkan nurse sbb xleh jage die dgn baik.. gr

    marahnye aku ni..

    ehe over plk^^

    ReplyDelete
  2. siyes tak suke gile org yg hisap rokok..

    ReplyDelete
  3. hehehe..sush nk bentikan...

    ReplyDelete
  4. kejam sungguh sampai nak buat macam tu.

    katakan TAKNAK kepada rokok kalau TAKNAK kepala kena bungkus.. hahahaha

    ReplyDelete
  5. haha..rase Dunia Umpama Neraka Hidop Ibarat Layang Layang ler der...kahkah..tuh yg mahal..jangan hisap rokok..

    ReplyDelete
  6. slalu tertanya2..rokok tu rasa apa?
    ada rasa mcm coklat tak..hahaha

    ReplyDelete
  7. kempen anti merokok mmg tak pernah berjaya...tatau macamana dah nak suruh diaorg benti isap....

    ReplyDelete
  8. rasa membazir duit!,..cuba duit tu p hantar ke tabung somalia ke, kan bepahala lagi,..ehehehe..

    ReplyDelete
  9. hahaha!~~ sempoi jawapan dia tp~~ bodoh.. =_=' dah tau mahal watpe beli..

    ReplyDelete
  10. haha..orang merokok ni kalau naikkan harga berpuluh-puluh ringgit pun dia sanggup beli..tak tahu la nak buat macam mana baru depa berenti..

    ReplyDelete
  11. kalau orang merokok depan saya, tau tak saya rasa ape? rasa nak lempang.

    ReplyDelete
  12. peh.. xla.hisap rokok rasa mcm org kaya kan. hehe

    ReplyDelete
  13. jarang jumpa laki mcm bobo. bagus betul.kalau mcm kwn sy ni, die bekas pengisap rokok.tp die xpnh mmbntah org keliling dia isap rokok.ssh nk jumpe laki yang suruh stop smoking ni.

    ReplyDelete
  14. mereka rasa mereka kool . berseronoklah dengan kanser . gud lak hahaha . abahhhhh

    ReplyDelete
  15. kalo nak tau rasa apa
    cuba la isap
    sedap... :0

    ReplyDelete
  16. adik yg fm2,fm3 tu pon dah cuba2 merokok. mak tegur pon masih buat dono. macam nak sekeh je kepala dorang tu. ggrr.

    ReplyDelete
  17. wakakaka
    mmg patut dia rasa mahal.
    haha

    ReplyDelete
  18. Sebulan xboleh merokok mesti kawan tuer rasa pe lak

    ReplyDelete
  19. haaa.. syuzi mmg x suke dgn org yg isap rokok ni... sbb bau SURE BUSUK...!!! huhu

    ReplyDelete
  20. xskew org yg merokok..
    just mghbeskn duet jerr

    ReplyDelete
  21. gua rasa untung maa.. sebab gua jual rokok.. haha

    gua rasa untung maa.. sebab gua jual rokok.. haha

    ReplyDelete
  22. bazir duit je hisap rokok ni..huhu~

    ReplyDelete
  23. rasa mahal lagi tu hehe..

    susah nk nasihat perokok tegar..semuanya terpulang dr diri mereka sendiri :)

    ReplyDelete
  24. sebenarnya.dimana ada kemahuan disitu ada highway..;p

    ReplyDelete
  25. abah masa belajar kt U dl pernah lah try2 hisap suria..kena sebatang terus down..gile pening..hehehe...pastu try lagi..syok..tp tk ketagih lah..just for fun..abah mmg bukan kaki rokok pun..itu cite 5 tahun lepas
    Work in progress

    ReplyDelete
  26. isap rokok rase myesal t.. haha

    ReplyDelete
  27. anda ditag..terima kasih
    http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/09/aku-anak-malaysia-merdeka.html

    ReplyDelete
  28. mahal la
    sebb nyawa tu kan mahal
    aitooooo
    hehehehe
    bru je post pasal ni..hehehehe

    ReplyDelete
  29. pelangi tak sukaaaa perokok..eiii..pengotor ;]

    ReplyDelete
  30. rokok? huh... memang lari dulu la shera... paling tak tahan dengan asap rokok... habis melekat pakaian dengan bau asap rokok kalau duduk dekat dengan mereka yang merokok...

    ReplyDelete
  31. guna lah Niquitin .
    HAHAHAHA !

    ReplyDelete
  32. chemay tak suka lelaki yang hisap rokok.
    n lebih tak suka perempuan yang hisap rokok.
    -.-

    ReplyDelete
  33. org kalau dah merokok, mmg tak makan saman..humm

    ReplyDelete
  34. x best pun rase rokok 2.. pernah gak merasa.. rase mcm sedut asap.. 2 jek.. :D

    ReplyDelete
  35. ahaha..risau oo klo dah start mrokok ni..ce dengar klo diowang batuk..teruk gilos..bunyi cm ade mnde reput je dalan jntung tu..(onh dengar x>>)..ahahaha..

    especially pacik2 perokok tegar..even budak sebaya aku pon same jep..=='

    ReplyDelete
  36. sis mmg x suka org hisap rokok.. tp dpt suami yg hisap rokok juga.. dah jodohkan.. redha jela semoga suatu hari nnt dia akan berhenti dari hisap rokok...

    p/s: raya mestilah sakan.. hehehe tu yg lama sepi :)

    ReplyDelete
  37. iklan seram rokok tak berkesan erkk

    ReplyDelete
  38. pndai tol die menjawab hehe,maaf lama xjenguk blog IMBobo,xsihat punye pasal,dah tukar domain ye tahniah,eh nape ika xde dlm bloglist sob3x hehe :)

    ReplyDelete
  39. tak tau apa yang best sangat dengan merokok tu.

    asap dah la busuk. banyak bahan kimia plak tu.

    tapi kebanyakkan smokers memang susah nak berhenti.

    ReplyDelete
  40. jue rs org isap rokok itu cool tp sebole2nya xnak kapel ngan org yg merokok

    berkawan bole hihi


    psst; rsnya smua org ada peminat masing2 hihi

    ReplyDelete
  41. merokok membahayakan kesihatan member =)

    ReplyDelete
  42. bongok ! hahaaa .. tau mahal berhentilah wess ..

    ReplyDelete
  43. betul2..boleh beli gcb banyak2..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...