Entry terbaru

iMBobo promote blog lagi lagi lagi!


http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/
Ni blog Yayath, dia ni pun suka join GA dan contest. Mesti dah banyak menang kan? hehe. Goodluck ok untuk semua yg Yayath join tu. Kekadang aku pun tgk kat blog dia untuk tahu contest-contest terbaru hehe.


http://puncakparis.blogspot.com/
Memperkenalkan Paris Hilton(M) hehe. Blog dia ni best gak, entry walaupun panjang tapi menarik untuk dibaca. Jemputlah ke blog Cik Paris Hilton kita ni hehe.

http://ceriterasallywanny.blogspot.com/
Blog Tinta Sally Wany dimiliki oleh Salwani tapi panggil Sally je hihi gurau je. Aku pun baru nak berkenal kenalan dengan tuan blog ni. Entry dia kebanyakkan pendek-pendek je, sangat senang nak tinggalkan komen kan?

http://lhthebest12.blogspot.com/
Aku suka tengok header Luqeem ni, smart betul! Luqeem ni baik orangnya, aritu aku ada minta tolong dengan dia tentang beberapa perkara, cepat je dia bagi hehe. Korang jom lah kenal-kenal dengan dia.

http://aimieamalinaazman.blogspot.com/
Blog ni pula banyak entry santai. Tuan punya blog bernama Amalina. Template blog dia simple but nice. jom kenal-kenal dengan tuan blog. 
http://nazihanali.blogspot.com/
Betul ke blog ni tak dipandang orang? Tipulah KB tu :p dalam seminggu berpuluh-puluh follower bertambah hehe. Aku tengok panda KB ni sekejap pandang depan sekajap pandang belakang, aritu pakai songkok pegang angpau lepas tu makan tebu hehe.

http://firdanilovestory.blogspot.com/
Ni header Aidilfitri Wanie. Sekarang kan masih syawal, tu mood raya dia tak hilang lagi hehe. Nak konvo tak lama lagi tu, haaa buat check list ye. Cik Wanie ni ade tolong member dia bisness pakaian dari India, korang cuba lah usha sikit dan yang nak tempah header boleh tempah kat dia ok.

14 Comments
Tweets
Comments

14 Comments:

  1. eh blog ni jadi pilihan fara jugak :)

    ReplyDelete
  2. wah..best la kena promote..mcm mane depa sume ni dipromote?ade join pape ke..huhu

    ReplyDelete
  3. Rajin betul hang blogwalking...huhuuu

    ReplyDelete
  4. blog aku bila plak bobo..?ehehe

    ReplyDelete
  5. weeeeeee
    belog ku disiniii
    maceh cek imboboooo =]

    ReplyDelete
  6. whoa bestlah kena promote :)

    ReplyDelete
  7. erkk xpasan pon...hikkkk
    tenkiu so muchhhhhhh

    ReplyDelete
  8. hehe...thanks promote blog yath:)

    ReplyDelete
  9. akan diterjah, dah bookmarked :)

    ReplyDelete
  10. hehe..dah dipromote la..thanks bobo..mood raya dah xde la..on the way tukar header baru la..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...