Entry terbaru

iMBobo promote blog lagi lagi!



Blog ni tak jual biskut okey haha. Ni blog Fadli. Dia baru je celebrate bday 14 September hari tu, so kalau korang nak wish belated bday boleh lah ke blog beliau. Wah dapat laptop tu hadiah hari jadi! Korang ada? hehe.
http://cikgadisapple.blogspot.com/
Ni pula blog Aisyah, korang boleh panggil dia Mrs. K, dah kawin ke? entah lah.. K tu stand for what?haaa.. korang kena pergi blog dia dan cari. Aku rasa blog dia ni jenis blog kesukaan wanita sebab ada sikit info-info untuk wanita.

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/
Yang ni blog jiran aku, dah tua tapi sekolah lagi haha, jangan marah ye. Gurau je :p Tuan punye blog bernama Faridah. Korang nampak tak header dia tu macam pelik? murai si penuipu, salah eja ke apa tu? haha. Nanti dia explain lah kot.

http://peahkepoh.blogspot.com/
Ceria betul header Si Peah ni, nama betul dia tak tahu plak. hehe. Tengok gaya kuat juga merempit. EH! merempit dalam blog lah. HAHA. Entry dia pun santai-santai je. Jom bertandang ke blog dia jom!
http://diarikehidupan-saya.blogspot.com/
Ni pula blog Lea, kesian dia sebab sedang mengalami chicken pox. Harap-harap cepat sembuh sebelum hari konvo dia. Yang ada kat Terengganu tu boleh lah lawat dia kalau tak jom ziarah dia kat blog dia hehe.


15 Comments
Tweets
Comments

15 Comments:

  1. happy bufday kepada mepunya blog biskut marie tu. hehe..
    serbu blog diorang.

    tu arg, lea tak update2, mesti tgk excited nak berkonbo kan,weee

    ReplyDelete
  2. rajinya promote blog kengkawan :)

    ReplyDelete
  3. banyak blog awek je ye!..:P

    ReplyDelete
  4. wahh rajin imbobo promote blog kawan2..terbaik,

    ReplyDelete
  5. akak belum pernah masuk lagi semua blog ni, InsyaAllah, nanti akak singgah

    ReplyDelete
  6. pergh, best tol..boleh lawat nih :)

    ReplyDelete
  7. Antara smua tu pnah lea isnawi. Ksian dia. Kalau dekat, mmg dah p lawat

    ReplyDelete
  8. thanx you imbobo promote disamping mnerjah blog taye :)


    blog simple dan lgsg xpeymes pun...

    ReplyDelete
  9. Biskut Marie?Fadli?
    rasa mcm pernah dgr..ms blogging around 2009..mcm penah jumpa..thanks 4 the links ^__^

    ReplyDelete
  10. kau kata aku kuat merempit? HAHAHA

    ReplyDelete
  11. popular gua, haha.. tq bro..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...