Entry terbaru

iMBobo promote blog lagi!


http://kulitkalercoklat.blogspot.com
Korang ingat tak blog ni pernah jadi blog pilihan Top Blogger? haa.. blog ni kepunyaan Fiq, katanya lepas jadi blog pilihan, bilangan follower bertambah dengan banyak, trafik mesti tinggikan masa tu?  yelah, jadi blog pilihan dewa trafik lah katakan? hehe. Jom tengok cara asas tingkatkan trafik blog. :)

http://sun3tpini.blogspot.com/
Blog ni kepunyaan Santri T.P.I.N.I. senyum dulu baru baca tau? hehe. Blog dia nampak tenang, air yang tenang jangan sangka tak ada buaya, tapi ini blog, buaya tak hidup dalam blog. haha. Aku sebenarnya tertanya-tanya dengan nama blog dia, Alumni Nurul Iman dengan T.P.I.N.I tu maksudnya apa ye? jom kenal-kenal dengan tuan punya blog :)

http://hijaurumputitu.blogspot.com/
Ok blog ni pula memang hijau betul hehe nama pun hijau dedaun kan? hehe. Blog ni kepunyaan Iyan Shazlind, seorang pencinta alam penuh kehijauan dan sangat suka duduk kat tempat yang penuh dengan pokok-pokok hijau. Kalau nak hijaukan blog boleh tanya dia hehe. 

19 Comments
Tweets
Comments

19 Comments:

  1. thanks bobo, saya bobo lebih, hahahah

    ReplyDelete
  2. blog kite tade? ;p

    k nk pi serang ni!

    ReplyDelete
  3. wah2..blog yui xderke??heheh..

    gurau aje =)

    ReplyDelete
  4. okehh,..get ready kena terjah ek,..ehehe=)

    ReplyDelete
  5. untung dorang di review :)

    ReplyDelete
  6. semua blog di atas, aku dah terjah kot..

    ReplyDelete
  7. sukeee!
    sumeeee dh piiiii =]

    ReplyDelete
  8. wah..rajinnya imbobo promote blog..

    melawat sini setelah sekian lama..

    ReplyDelete
  9. nak terjah....bagus laa awok ni

    ReplyDelete
  10. hee...dah pegi pun blog2 ni..siap lepak2 lg.. XD

    ReplyDelete
  11. Lom p lg =) nak g usha la nanti. Thx sbb promote. Mnmbhkan lg kenalan kan kan hihi

    ReplyDelete
  12. salam bobo, nama blog ni dulu santri nurul iman, pastu ada member sajes tukar alumni nurul iman biar lebih ok, sebab tu saya tukar. sebenarnya TPINI tu singkatan dari nama sekolah saya Taman Pendidikan Islam Nurul Iman. Santri tu pulak dari perkataan indonesia bermaksud pelajar. semoga bobo dapat faham sedikit tentang bog saya...terima kasih sebab bobo promo blog saya dan blog bobo dah lama dalam bloglist saya.

    ReplyDelete
  13. Dulu tujuan blog alumni nurul iman ni diwujudkan untuk bekas pelajar yg belajar di sana, tapi sekarang lebih kepada private...he3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...