Entry terbaru

iMBobo promote blog!


http://queenofbutterfly.blogspot.com/
Korang ingat lagi tak entry aku dulu bertajuk Hampir terkeluar jantung? haa, sebab dia ni lah hehe. Blog ini kepunyaan seorang wanita yang telah bekeluarga, mempunyai suami dan seorang anak lelaki yang cute. EH! aku promote tuan blog plak, ni nak promote blog dia lah hehe. Dah lama juga follow blog dia, dari follower puluh2, sekarang ni dah ratus. Aku tengok blog dia ni dah banyak peningkatan dari segi susun atur dan gaya penulisan. Tak lama lagi mantap lah blog dia tu :)

http://wwwzuemygen91.blogspot.com/
Tuan punya blog bernama Nur Zulaikha, aku rasa dia merupakan supporter yang terbaik sebab suka join GA and contest blogger. So kalau korang ada buat contest, GA or segmen ajak lah dia ye hehe. Dalam diam-diam blog ni kalahkan aku punye SEO Aku Anak Malaysia Merdeka. Blog ni ada potensi untuk pergi lebih jauh!

http://cikkiwis.blogspot.com/
Blog ni pula kepunyaan Hazira Alias, sangat layback, sangat lepak, sangat tak berkira dan sangat simple! :) Blog dia ada widget simbol music terbang-terbang sangat menarik hehe tapi blog tak berat pun.  Kalau nak timbang blog boleh guna iwebtool. Tapi satu nak tanya, mana datang asal usul nama Cik Kiwi tu?hehe mungkin nanti dia boleh cerita.

14 Comments
Tweets
Comments

14 Comments:

  1. blog aku tk de ke..kih kih

    ReplyDelete
  2. wahh..promote blog la..kena terjah ni..hee~

    ReplyDelete
  3. nice blog suma ni....
    bla plak moshi nak ada ea...
    heeee
    (wat mka x malu)

    ReplyDelete
  4. rajin ye promote blog orang!! baik la kamu~

    ReplyDelete
  5. WAH, DAH SETART EK? HEHE.RAJINNYE BOBO KAN REVIEW BLOG =] TAHNIAH BUAT YANG TELAH DIREVIEW

    *eh, tercaps lock sebab buat assignment, ahaha

    ReplyDelete
  6. sipbek kak qqueenbutterfly dah kwen..kalo tak mesti iMBobo nak masuk jarum..kehkehkeh

    ReplyDelete
  7. wah..kene pomite..best nye..nak terjah dorg lah..

    ReplyDelete
  8. alamak... tak sempat nak join...

    ReplyDelete
  9. kalau menarik dn ade mase memang sy join..hehehe..contest SEO?? TQ imbobo krn promote blog sy...

    ReplyDelete
  10. cam best je... ok aku terjah dulu.. haha..

    ReplyDelete
  11. baru kenal ni..nak berkenalan la hehe

    thanks bobo share blog lagi ^^

    ReplyDelete
  12. Wokeh. Sat g usha

    Tgh brangan bila la dpt bhenti keja, dok umah, wa bisnes online n blog urm urm

    ReplyDelete
  13. heheheh thanx Bobo.. nampak sis blog pertama yg di review ni.. sis cuti panjang sgt.. baru hari ini dpt buka blog.. heheheh BTW thanx again! sis suka komen iMBobo tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...