Entry terbaru

Kotak Bulat ajak tukar link



Ni segmen pertama aku join lepas segmen ketupat,rendang, mercun dan segala bagai pasal raya haha. Ni segmen Kotak Bulat, KB ajak tukar link, jom reramai kita tukar link dengan KB :) Baru aku perasan panda KB ni dah pandai makan tebu hehe.

KB tanya, kenapa nak masuk bloglist di blog dia. Jawapannya ialah sebab aku nakkan situasi yang boleh mengeratkan hubungan KB dgn aku dan korang hehe.*macam yg KB nak* :)

p/s: aku dah mmg ade dlm bloglist KB, jgn jeles tau hihi. cepat klik pd header utk join :)


9 Comments
Tweets
Comments

9 Comments:

  1. suka header bru kB tu.
    sgt cute. hihi

    ReplyDelete
  2. mmg dr dulu lg iMBobo ada dlm list KB kan? hehehe

    ReplyDelete
  3. hahahaha
    suke pandaaaaaaa
    heee..nk joinnn gak lahhh!

    ReplyDelete
  4. macam nak join sekali je..hee~

    ReplyDelete
  5. lame anis tak join sume sume nie..heee

    ReplyDelete
  6. hehee.. mekasih sb support segmen kb ni.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...