Entry terbaru

Macam mana nak dapat Buffered Earnings?


Rindu blog rindu rakan-rakan blogger! apa khabar? (tak ramai yg jawab huh!) Apa cerita dengan Nuffnang korang? Ada pertambahan tak? Nak tahu cara dapat BE? hehe


Caranya mudah je, jangan update blog 2 hari macam aku buat ni hehe. Korang kena jual mahal sikit kot dengan Nuffnang ni (teori iMBobo je) Ada cerita kurang enak, betul ke Nuffnang lupa jasa blogger lama? Kontroversi woo..

BE ni sedikit sebanyak beri motivasi kat kita untuk terus blogging, bukan dapat banyak pun, sen-sen je hehe. Tapi kalau dapat memang happy lah kan walaupun sikit. Hari ini aku dapat 2 BE, alhamdulillah, minta-mintalah jangan putus lagi. Lama kot tak dapat huhu.

Bila lah result contest The Cube hari tu nak keluar, tak sabar rasanya nak tunggu pemenang BlackBerry Torch yang baru tu hehe. Kalau dapat memang heaven woo. Teringin nak update blog guna handphone :)

Malam ni nak blogwalking puas-puas. Sorry ye dah lama tak menyumbang trafik ke blog korang. Tapi sedih lah ada blogger kata iMBobo sombong hehehe. Cuba teka siapa? Kalau tepat, aku review blog die :)

Eh! jangan percaya bulat-bulat cara dapatkan BE tu tau? saje je tulis hehe. Ramai blogger buat entry untuk tips tu, korang google je kay.

p/s: kat mana ada event blogger ni, teringin pula nak jumpa para blogger hehe.

26 Comments
Tweets
Comments

26 Comments:

  1. rezeki tu..dapat BE..:D

    kalau guna cara tu..mmg confirm la tak dapat..haha...

    ReplyDelete
  2. waa dapt 2 be.... mesti pandai bodek... heee... camanalah nak bodek nn tu?

    ReplyDelete
  3. saya pun dapat dua BE. tapi malas dah nak tenok tuu nuffy. boring. best lagi berblog je.

    hehe!

    jom laa jumpa! KLCC.... hehe... dengan daniel adie! hua3!!

    ReplyDelete
  4. cik ana khabar baik saje ni..hehe
    wahhhh kalo dpt mmg heaven la.hehe





    cik ana.

    ReplyDelete
  5. gud luck bobo..gud luck bobo..

    ReplyDelete
  6. alamak.. aku tak pakai nuffnang r..

    ReplyDelete
  7. janji trafik blog mantain je mashukk...tapi bukan yang pelawat setia ni..tapi unik visitor huhh tu susah tu hmm.

    ReplyDelete
  8. saya! saya! hehe bobo memang sombong sejak dah jumpe makwe cantik! :P

    ReplyDelete
  9. taktau sepatah haram pasal nuffnang,BE,SE,KE,suma EEEE..
    kawan aku registerkan.. aku pak turut je..
    btw,lama tak datang blog bro..(ayat pancing..muahahaha..)

    ReplyDelete
  10. kalo dpt BE ase nk lompat2 eh..heee

    ReplyDelete
  11. imbobo sombong!!ok aku yg kata. Tol x tekaan aku?hahahaha

    Aku slaku org yg pnah update guna hp still rs lg sonang update guna lappy hihi

    ReplyDelete
  12. kb pas update survey baru dpt lg be.. :)

    ReplyDelete
  13. baru nak guna tips tu.hihi,tak penah dpt BE=.= ishhh,nak merajuk dengan incik nuffnang.huhu

    ReplyDelete
  14. hehe cepatlah review orang yang cakap awk sombong.. nak jugak tau sape.. hehe (kenyit mata sekali)

    ReplyDelete
  15. kena lawat belog kite jugakkk ;D

    ReplyDelete
  16. hehehehehe
    selamat berjaya
    kikiki

    ReplyDelete
  17. Cik faridahnazurah kap imbobo combonk.. tol x? hehe..

    ReplyDelete
  18. camne nak tukar email dalam nuffnang?reply to my blog k..=]

    ReplyDelete
  19. lu bt event sendiri, bt perjumpaan blogger kt luar.. Amacam...?

    ReplyDelete
  20. hehe
    kalau menang upload la pic bB tu.

    ReplyDelete
  21. adoyaii..dah percaya dah tadi..hihi..

    ReplyDelete
  22. lama gilak menghilang bro..ngeh ngeh

    ReplyDelete
  23. addoiii.. page syuzi xde nuffnang... so x bape amik pot... hihihi

    ReplyDelete
  24. dah lame anis xdpt be..sedey je..

    anis tak suke hupdate blog pakai hp..xpuas..

    ReplyDelete
  25. oh ika xde bnde alah ni semua,jd xtau pe2 hehe :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...