Entry terbaru

Segmen Kancil8349 : Pengalaman Korang Semasa Menghadapi Peperiksaan UPSR



Kancil 8349, ni no kereta die kot hehe. Kancil jemput iMBobo dan rakan-rakan blogger untuk bersama-sama kita join segmen ni. Adik-adik darjah 6 sekarang tengah menduduki peperiksaan UPSR, abang-abang dan kakak-kakak jom join segmen :)

Haha nak cite pasal kenangan masa ambil UPSR dulu, lupa pula masa tu paper apa, yang pasti sesuatu telah berlaku ke atas aku. Tapi nasib baik masa tu dah habis menjawab. Masa nak tunggu masa tamat, perut aku memulas. Memandangkan masa dah nak habis, aku tunggu je sebab nak pergi tandas bawa beg sekali dan terus pulang.

Tapi belum sempat ke tandas, satu kelas telah dicemarkan dengan bau yang kurang enak. Dan aku rasa punggung aku panas serta ada cecair hehe. Janganlah geli, masa tu budak-budak lagi haha. Ok lepas tu aku terus ke tandas dan basuh seluar. 

Bengang betul dengan mak cik cleaner masa tu, sebab dia tak letak sabun dalam toilet tu. *makcik tu pula disalahkan. HAHA

Lepas basuh, bau masih tak hilang, aku pun buat dek tunggu ayah amik dari sekolah. Masa tu semua budak pandang aku. Muka merah padam wa cakap lu haha. Aku tak dapat bayangkan kalau aku naik bas sekolah hihi.


Ok tu je. Ade lagi tapi segan nak cite hehe. Korang pula? join SINI

33 Comments
Tweets
Comments

33 Comments:

  1. eiiiuuuuu dia beyak dalam seluar!!!! hahaha

    ReplyDelete
  2. terima kasih iMBobo kerana sudi ikut segmen Kancil...

    8349 memang no plat kereta Kancil...hehehe...

    wah...kesiannya...apasal tidak minta izin awal keluar...nie kes tak jaga makanan...main makan je...hehehe...tapi kenangan kan...lepas dari kejadian ini, iMbobo sudah jaga pemakanan sebelum exam kan?

    ReplyDelete
  3. eeeeeee....tak senonoh.apala...sian kawan kawan ko. aku dulu dulu tak de pengalaman upsr. cam besa je..cuma ada kem motivasi semgu sblum upsr tu.

    ReplyDelete
  4. hahaha terberak dlm suar??kehkeh lawak la. nasib baik bukan masa awal2 jawab paper kan. haha

    ReplyDelete
  5. hahah aduyai lawak baca citer ni. aku x de pengalaman lagi berak macam tu. huhuhu

    ReplyDelete
  6. haha~ kelakar la ko..


    p/s: takut la nk tgok gmbr kat bawah (akibat pekosa n bunuh budak 8 thun) n tepi ni (wnta mngandung dibunuh kejam)

    ReplyDelete
  7. eii... kelakar laa..
    tak pew, pengalaman :)

    http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/anak-buah.html

    ReplyDelete
  8. makk aii.. ko terkincit dlam seluaq.. haha.. malu kot..

    ReplyDelete
  9. hahaha.. benda ni jadik kat aq masa darjah 1!! XP

    ReplyDelete
  10. hehehe..dasat2..nasib baik pandai kontrol ayu kan?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  11. salam. haha lawak la. bole pulak nga exam nak terbeyak dlm selua..huhu.. join jugak,

    http://eerashera.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

    ReplyDelete
  12. mesti kenangan yang x dapat dilupakan tu kan? heheee

    ReplyDelete
  13. haaaaaa...kelakar la si bobo ni..blh plak ter preeeeet! lam seluar...

    ReplyDelete
  14. hehehehe masa kecik2 mmg mcm2 pengalamankan.... ;)

    ReplyDelete
  15. hahahaaa...tu lah akibatnya bila tahan toooootttt :)

    ReplyDelete
  16. kalau aku jadi kawan ko pon aku nak tengok je ko,,sambil mengata..kah3x..

    agaklah,,aku rasa exam,,masa dia bagi cukup2 je,,tak sempat nak pergi toilet kan!

    ReplyDelete
  17. wahahahaha.... nice story mory..!! ok la tu.. ade jgk kenangan mase kecik... cam syuzi ni.. xde sgt kenangan mase kecik2 dulu.. sumenye berjalan biase jer... huhu

    ReplyDelete
  18. pengalaman pahit, kena buli ada lah..sampai skrg teringat muka budak perempuan tu..ishk ishk.kesian iMBobo..

    ReplyDelete
  19. hehe...alamakkk!!malu:)hee

    ReplyDelete
  20. Dulu ada gak budak beyak dalam bas. Budak lain sumer bising cakap ada bau. Budak tu dengan selamber cakap "Tak baik cakap orang beyak". End of story.

    Mesti cuba! Google Gravity

    ReplyDelete
  21. pengalaman kadang2 ada yg pahit dan ada juga yg manis..so, redha je lah kan apa yg tlah berlaku..hehe..
    waktu itu kecil lagi kan? so, no need to shy..semua org tahu bahwa budak2 slalu terbuat perkara2 yg tak diingini ;)

    ReplyDelete
  22. hahaha..kelkar ah..ades..musyuk ar..ngeee

    ReplyDelete
  23. hahaha... pengalaman zaman kanak2 seronok betul kan...

    ReplyDelete
  24. huhuhuhu....berakkk?????maluuuuuu kot...hahaha

    tak ingat lak kenangan UPSR..dah lame tu..

    ReplyDelete
  25. wahhh hebatla bobo masih ingt kngn upsr..sy tak berapa nk ingt huhu

    ReplyDelete
  26. Kancil buat entri khas untuk blog ini...jomlah terjah...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/entri-khas-mereka-yang-deman-ketika.html

    ReplyDelete
  27. Kancil buat entri khas untuk blog ini...jomlah terjah...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/entri-khas-mereka-yang-deman-ketika.html

    ReplyDelete
  28. hahaha.. dulu ad kwn kb yg gitu.. hahaha.. smpai sekrg dia malu lg nk jupe kwn2 skola rendah

    ReplyDelete
  29. Xde pglaman lucu sgt waktu upsr sbb time serius nak score hahaha

    Eee bdk busuk hahaha

    ReplyDelete
  30. hahhaha.. memang malu la tragedi itu.. hilang kemachoan imbobo masa tu... heehhe

    ReplyDelete
  31. hahahahahaha...ee..yekkkkk..lalalalaa~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...