Entry terbaru

Seram Masa Camping


Maaf sebab lambat post entry seram malam jumaat ni, so last thursday aku ada cerita mengenai Seram Malam Pertama, cerita tu belum habis sebab masih ade banyak benda yang jadi pada tempat yang sama. Tapi kita tinggalkan dulu sebab aku perlu recall semula.


Ok, yang ni cerita pengalaman abang aku ketika menjalani aktiviti perkhemahan di Sungai Congkak, Hulu Langat. So dalam kem ni, telah diingatkan peserta akan menghadapi pelbagai ujian dan cabaran. 

Masa tu tengah malam, mereka dikehendaki berjalan di dalam hutan sehelai sepinggang tanpa arah panduan. Adalah yang mereka buat, masa sedang berjalan jauh ke dalam hutan, di tengah-tengah laluan denai kelihatan ada satu batang pokok tumbang melintang.

Disaat itu, bulu roma berdiri tegak dan mereka dapat merasakan sesuatu berdekatan dengan mereka. Alangkah terkejutnya bila ternampak susuk tubuh wanita berpakaian putih duduk diatas batang pokok itu membelakangkan mereka.

Perempuan itu hanya duduk dan tidak bergerak, mereka juga tidak berani untuk menegur..

Sambungan minggu hadapan..

37 Comments
Tweets
Comments

37 Comments:

  1. sori bru dpt smpai ke sini (^_^)



    ala,tak mo la cite seram..takut kot huhu

    ReplyDelete
  2. seram sejuk baca ni...kih kih kih

    ReplyDelete
  3. ala..sambung plak dah..

    ReplyDelete
  4. peh seram..aku tak pernah lg rasa gitu..

    ReplyDelete
  5. ohh ingat lagi masa kat PLKN dlu pun ada dok dlm hutan then 'benda' tu siap tinjau kteorang lagi. siot sungguh!

    ReplyDelete
  6. da lma ak xpg sg cngkak hahahaha

    ReplyDelete
  7. Cheese mood seram baru nak menerjah tiba² kena tunggu minggu depan...


    Aku pun ada pengalaman camping yang nak dikongsi, tapi tunggu sambungan cerita kau ni dulu la bro..

    ReplyDelete
  8. arhhhh! kenapa otak otomatik terus imagine!!! grrrrrrrr~

    ReplyDelete
  9. huhu
    sambung wt kami suspen lerrr
    haha

    ReplyDelete
  10. knape msti bsmbongggg ?

    ReplyDelete
  11. peh.. kalau kb,da cabut lari da. hehe

    ReplyDelete
  12. bahayanye jalan dalam hutan malam2..

    ReplyDelete
  13. name pon dh seram..sungai congkak..isk
    mnakutkan~

    ReplyDelete
  14. famous betul sungai congkak ni... ramai yang suka buat aktiviti kat sana

    ReplyDelete
  15. Saspen saspen....agak2nya pompuan tu cun tak?

    ReplyDelete
  16. ohh..aq pernah mandi-manda la kat sg congkak tu..hee..tapi tak pernah camping lagi la kat situ...macam seram je...huhu~

    ReplyDelete
  17. Nsb baik xde pix hantu
    Time bc ni kasi zoom plg kecil spy x jumpa pe2 hahaha

    Takut den bc cite seram..ni pun bc laju2 hahaha

    ReplyDelete
  18. xmau pegi sg congkak tu..nnt ade lg kejadian tu lg..i bleh nmpk n rase tmpat2 mcm tu

    ReplyDelete
  19. mak oii..
    ada smbungan plak.. :)

    ReplyDelete
  20. ala bobo ni..dh mcm drama to be continue hehehe..potong je nk seram :P

    ReplyDelete
  21. cite antu lg..aiyakkk..anis kan..benda yg paling anis elak hantu hantu nie la...huuu

    ReplyDelete
  22. nasib ta bce mlm2.. ta sbr na tggu smbgn.. :)

    ReplyDelete
  23. suriram betul eh..sambung2 :)

    ReplyDelete
  24. alaa..aku tunggu tunggu sambungan citer seram malam pertama tu.

    ReplyDelete
  25. LORH NPE MAEN SMBUNG2 TA PNAT KEW iMBobo menaep nnty..skly gus jew kan senang..hehe..tpi tmpt tuh mmg keras skit..huhu izie pnyew kg at sne lah..:)

    ReplyDelete
  26. LORH NPE MAEN SMBUNG2 TA PNAT KEW iMBobo menaep nnty..skly gus jew kan senang..hehe..tpi tmpt tuh mmg keras skit..huhu izie pnyew kg at sne lah..:)

    ReplyDelete
  27. LORH NPE MAEN SMBUNG2 TA PNAT KEW iMBobo menaep nnty..skly gus jew kan senang..hehe..tpi tmpt tuh mmg keras skit..huhu izie pnyew kg at sne lah..:)

    ReplyDelete
  28. LORH NPE MAEN SMBUNG2 TA PNAT KEW iMBobo menaep nnty..skly gus jew kan senang..hehe..tpi tmpt tuh mmg keras skit..huhu izie pnyew kg at sne lah..:)

    ReplyDelete
  29. gulp telan liur,haihhhh seram la,cepat bobo sambung,xsabar ni hehe

    ReplyDelete
  30. itu bdak fasi nyamar jadi hantu nk tkot kan koo..apela

    ReplyDelete
  31. http://beritamurnivip99.blogspot.com/2017/11/diabetesi-boleh-makan-buah-asal.html
    http://beritamurnivip99.blogspot.com/2017/11/14-11-1985-letusan-gunung-nevando-del.html
    http://beritamurnivip99.blogspot.com/2017/11/video-detik-detik-menegangkan-gempa-73.html
    http://beritamurnivip99.blogspot.com/2017/11/btn-gandeng-pemkab-hember-bangun.html
    Tunggu Apa Lagi Guyss..
    Let's Join With Us At Dominovip.com ^^
    Untuk info lebih jelas silahkan hubungi CS kami :
    - BBM : D8809B07 / 2B8EC0D2
    - Skype : Vip_Domino
    - WHATSAPP : +62813-2938-6562
    - LINE : DOMINO1945.COM
    - No Hp : +855-8173-4523

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...