Entry terbaru

Spontan: iMBobo nak promote blog!


Ada tak sesiapa yang nak blog dia di promote? kalau nak blog korang yang cantik dan kacak tu di promote, sila tinggalkan url blog korang di ruangan komen pada fanpage iMBobo ok? Bukan di ruangan komen entry ni tau! hehe.

Dah lama rasanya aku tak promote blog kawan-kawan blogger ni. Korang mesti tahu kan kelebihan bila blog korang di promote? Antaranya ialah:

  • Mampu menyumbang trafik
  • Meningkatkan pagerank
  • Meningkat pendapatan Nuffnang
  • Menambah kenalan
  • Memperkenalkan blog
  • Mampu menjadi Top Blogger hehe. Tak mustahil kan?
So apa tunggu lagi? Cepat tinggalkan url anda di fanpage iMBobo sebelum jam 7pagi esok,  kalau ruangan komen entry ni tak dikira tau? :)


28 Comments
Tweets
Comments

28 Comments:

  1. nak join,..nak join!ehe=)

    *wahh, ada org menang contest laa,..sape ekk???ehehe...

    ReplyDelete
  2. seganlaaaa...sebab blog dkna biasa biasa jer :)

    ReplyDelete
  3. hamboiii, kat fanpage yer...

    ReplyDelete
  4. nak di promote tp errr malunye keh3x..kena pk byk kali ni,dh la IMBobo plak tu yg promote wuwu blushing (tetibe) :p

    ReplyDelete
  5. nak tinggal gak kt sini..hik3

    ReplyDelete
  6. bobo, dah bg url ,hehe

    ReplyDelete
  7. Kat sini tkleh eh????oklah abah g kt fanfage lah..berlalu pelan-pelan..hahaha
    Siapa Nak Pahala Percuma
    Abah Hepi Mood

    ReplyDelete
  8. dah lotak link eden dekat ekau punye Fb.. hehehe

    ReplyDelete
  9. nah komennya harus fanpage ya. blog sy belum terhubung ke fb, jadi tak dapat login fb. tak apa lah. nah komennya harus fanpage ya. blog sy belum terhubung ke fb, jadi tak dapat login fb. tak apa lah.

    ReplyDelete
  10. nora elena dtg ni. ngeh ngeh

    ReplyDelete
  11. alamak kena de akaun fb la kan.. mana de akaun

    ReplyDelete
  12. baeeeeekkkkkkkk!
    hehehee =]

    ReplyDelete
  13. aq pon nak jugak iM...haha~

    ReplyDelete
  14. adeeeiii... mmg SAH la tak dapek..!! syuzi xdo pesbuk... huk huk huk T_T

    ReplyDelete
  15. Slmt mpromote imbobo.. Hehehe..

    ReplyDelete
  16. kalau tinggal kat dua2 cane lak?hehe..kena promote dua kali tau..hehe

    ReplyDelete
  17. ala pujangga baru perasan.. huhu.. nak gak walaupun terlambat.. :)

    http://sipujangga89.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. rupanya Kancil terlepas pandang pula...ndak apa...lain kali Kancil ikut...

    ReplyDelete
  19. haha..bell tak sempat..;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...