Entry terbaru

Tak Ada Lelaki & Gadis



Aku suka sangat dengar lagu Alif Satar yang bertajuk Lelaki Seperti Aku. Kalau yang belum pernah dengar tu sila tonton video diatas ye. Bayangkan lah konon-konon aku yang nyanyi HAHA.


Shila Amzah reply to Alif hehe. She is cute rite? @shila bila kita nak keluar dating ni? i belanja u Tutti Frutti nak? kalau u sudi reply sms i ok? HAHA. korang jangan jeles ye.. hehe

p/s: kena gunting rambut ni nak jumpa dengan Shila. :)


40 Comments
Tweets
Comments

40 Comments:

  1. haha
    ohh ada hati dgn shila hamzah ye...

    ReplyDelete
  2. hoho ni mesti kes gila meroyan kan kan kan? hehe hebakkk la bobo nyanyi.. nak sain boleh? (kenyit mata sekali )

    ReplyDelete
  3. haha gatal..
    hrp2 ko bjya dating ngn dia hehehe

    ReplyDelete
  4. uyooo.. ada reply dr shila.. na download dgr t.. hehe.. imbobo amek shila, ara amek alif satar.. haha

    ReplyDelete
  5. ngh tunggu vdeo buffer ni.. broadband lom bayar, bro dah jadi artis,, bayarkan la. hahaha

    ReplyDelete
  6. lagu tu best..dh penah dgr...
    hahah..minat shila ehh..

    ReplyDelete
  7. nyanyi jangan tak nyanyi brooo !
    hahahaa :D

    ReplyDelete
  8. hahhahah.... wah sedapnya suara... keh3.. saya dengar sambil bayangkan imbobo nyanyi lagu ni... :) ekekeke... shila amzah memang cute...:)

    ReplyDelete
  9. hahaha... bg shera pun tak pe tutti frutti tu... ;P

    ReplyDelete
  10. shila tu gilerrr kt twitter..hehe

    *tetibe*

    ReplyDelete
  11. alaaa typo la komen tadi, jgn publish bobo haha

    mksudnya, shyla tu AKTIF gilerrr kt twitter hehe

    ReplyDelete
  12. imbobo nak nyanyi eh? hmm tunggu musim kemarau dulu bleh? hehehe

    ReplyDelete
  13. kb pernah dgr..mmg best pun..

    ReplyDelete
  14. huhuhu..awat perasan sangat ni..tak jeles muntah hijau je..hehe

    ReplyDelete
  15. wah...klo bobo dpt date ngn shilla ni...n post pic u olls date..gempak habez blog si bobo nih...ranking leh kalahkan Abg Benten..hihi..gurau2 aja yer

    ReplyDelete
  16. wah ada hati dengan artis..ndak apa...mana tahu impian menjadi

    ReplyDelete
  17. kejappppp!!!
    nak bayangkan...hahaaaa

    ReplyDelete
  18. nak tekan play ke tak nak ni...hee~

    ReplyDelete
  19. aku pon suka lagu alif satar ni..

    wah..nak belanja tutti frutti tu..jeles3x!..:P

    ReplyDelete
  20. Penulis datang melawat, follow dan komen blog kamu...

    thanks for dropping by

    ;-)p

    ReplyDelete
  21. shila hamzah??? tak kenal lah..

    ReplyDelete
  22. memang best lagu ni. tapiiiiiii...tak dapat bayangkan ko nyanyi.hahahahahaha.

    kem salam kat shila tau. tau.

    **hehehehehe..ada. anak tekak. =D

    ReplyDelete
  23. Talented kan si shila tu. Byk cover dia dah buat. Smua best2 belaka beb.

    Syok ngan shila eh hihi. Pjg sgt ke rmbt tu? Rebonding xnak?hohoho

    ReplyDelete
  24. guling guling aku gelak baca komen ko kat Jue. consider sold? ko ingat "nice to see nice to hold, once broken consider sold?" hahahahaha...

    ReplyDelete
  25. lagu apa shila amzah tu...?bg tajuk..nak buat rss feed tu camne?tolong ajar..reply in my blog.hehe..thanks

    ReplyDelete
  26. Aiseh men...men mesej twit2 nampak...kahkahkah XD

    ReplyDelete
  27. okehh selamat p dating encek iMBobo,..sebelum pegi dating sila maklumkan dulu dgn ziey,..nak letak nama apa niey dekat nama penerima..IMBOBO?..ehehe=)

    ReplyDelete
  28. kita suka shila ni =) dy byk cover2 lagu orang kan..nyanyi cara dia sendiri..hebat !

    ReplyDelete
  29. lagu tuhh memang besttttt HAHHA !

    ReplyDelete
  30. shila tak suka tutti frutti, dia suka secret recipe... ngehehee...

    saje je msred dengki...

    ReplyDelete
  31. x sangke abg bobo minat kak syila..huhu

    ReplyDelete
  32. adik dah stat nyanyi lagu tu
    hehehheeheh

    ReplyDelete
  33. wah, demand~! haha :D

    ReplyDelete
  34. amboi tok..kemain lagi eh...hhaha ;p

    ReplyDelete
  35. Eh, RT sape tu? Alif ke Mr Bobo?

    ReplyDelete
  36. era suker lagu Alif Satar tue,, 'Lelaki Seperti Aku'.. he he he.. minaat giler lah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...