Entry terbaru

Ayam Penyet Kajang






33 Comments
Tweets
Comments

33 Comments:

  1. Replies
    1. kajang kat metro point dekat area hospital kajang tu..

      Delete
  2. ayam penyek kt metro kajang erk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak.. kat metro point..

      Delete
  3. ape putih kat tepi tu?kain?huhu

    ReplyDelete
  4. @laskar pelangi : kajang kat metro point :)

    ReplyDelete
  5. @CikHoneyBee: kat metro point :)

    @Wanie: putih tu salad hehe

    ReplyDelete
  6. mcm penah lalu la kedai nie kat kajang,,tapi lupa kat belah mana.haha..nmpak cam menarik...kang ada duit bell try situ deh..hehe

    ReplyDelete
  7. haritu bru makan..sodap..heee

    ReplyDelete
  8. @aRa ❤ aFiq™: boleh, hehe mai dtg kjg :)

    ReplyDelete
  9. yumyum..

    Google +1 tu utk naikkan blog kita dalam mata Google, kira berniali gitu.. ah, tak tau nak terangkan. Bobo kan ramai kawan2 yg pandai mcm Shah tu. Cuba tanya dia.

    ReplyDelete
  10. tak pernah makan pon ayam penyet ni..one day i will try it.hehe

    ReplyDelete
  11. ayam penyet ni depan sekolah je.. hahaha

    ReplyDelete
  12. ayam penyet ni byk dah cawangan dia.. Queen pun pernah makan sekali.. hehehehe sekali jer..

    ReplyDelete
  13. Wah, persembahannya seakan ayam penyet ria Surabaya...

    ReplyDelete
  14. woww.. sangat menyelerakan ..hehe

    ReplyDelete
  15. ohhhhh
    kamu telah mmbuat sy teringat nasi ayam penyet pinang kat tmn U JB =(

    ReplyDelete
  16. sedap ke eyh..tk penah try ag :)

    ReplyDelete
  17. tak penyet pun ayam die..hehehe..makan sorang je?tak ajak pung...huuu

    ReplyDelete
  18. kat area mydin ker??

    next time helooo2.. boleh dkna tumpang sebelah kaki :)

    ReplyDelete
  19. tiada nasi ke? oh, ayam penyet sahaja ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada nasi sekali satu pinggan je dia bagi hehe

      Delete
  20. tetibe je aku lapar balik.

    ReplyDelete
  21. ush sedap nmpknye.kt mane ni? nk try r.

    ReplyDelete
    Replies
    1. metro point kajang :) kat bangi pun dah ada satu cwgn.. bukan wong solo ye.. ni AP ayam penyet..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...