Entry terbaru

Big Bad Wolf Book Sale


Minggu ni agak busy lah, banyak benda kena settlekan, ramai gak tertanya-tanya mana lah pergi si bobo ni haha. Ada juga orang rindu rupanya hehe. Entry kali ni nak cerita pasal Book Fair, ada yang dah pergi? Rugi lah kalau tak pergi sebab buku murah SANGAT!


 Info:
7-16 Oktober 2011
9 pagi - 10 malam

Lokasi:
MAEPS Serdang


Ni lah antara buku yang menarik perhatian aku hehe. Aku tengok orang lain beli berkotak-kotak macam beli sayur pula. Banyak betul masa dorang nak membaca kan?


Nanti lepas habis baca, aku akan review buku tu ok. Buku "Why We Want You To Be Rich" and "Blackout" tu tebal ok! harga cuma RM8 setiap satu!! HAHA untung giler.. Readers Digest plak RM5 je. 

Semua buku-buku yang dijual diberi potongan harga 75-95% diskaun wooo. Thanks to Big Bad Wolf :)




8 Comments
Tweets
Comments

8 Comments:

  1. besar nyer...sronok la tuuu...ade diskaun x? hmmmm klo layan novel pun bez gak kn...

    ReplyDelete
  2. best kan?banyak sgt buku!rasa macam nak stay dalam tu satu hari..hahah

    ReplyDelete
  3. tula lama bobo hilang.. :) adess dah lama x pergi ke bookfair... rasanya dah bertahun kot selepas berkahwin dan ada anak. langsung dah x jejak.. hehehe

    ReplyDelete
  4. alamak jauh la plak.. x dapek nk g... :D

    ReplyDelete
  5. readers digest.. like2.. hehe

    ReplyDelete
  6. syok juge kadang2 pergi pesta beli buku mcm ni.
    mcm2 buku menarik yg ada. ^^

    ReplyDelete
  7. ohhh ni la sebab bobo selalu tak melawat org,, rupanya sibuk ke sana sini berjalan2 ehh. hissshhh

    ReplyDelete
  8. muranhya !!!!!!!!!!!
    jeles :(

    cubala ada kt sini

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...