Entry terbaru

Iklan free ke berbayar?



Wah nampaknya dah ada yang berminat nak beriklan dalam blog aku ni. Ni kali kedua ada orang letak iklan macam ni, yang first tu dulu iklan Ubat kuat kalau tak silap or something pasal perkahwinan haha.

Sebenarnya ruangan iklan tu khas untuk rakan blogger yang nak promote blog mereka disitu, tapi dah ada yang berminat nak iklankan perniagaan ye. Tak pelah bagi chance :)

Hujung tahun ni kalau trafik dah betul-betu kukuh baru boleh buat iklan berbayar hehe. Terima kasih lah ye pilih blog iMBobo ni untuk meletakkan iklan kamu. hehe. Rasa terharu pula kahkahkah.

7 Comments
Tweets
Comments

7 Comments:

  1. wahhh ..
    congrate imbobo . ;)

    ReplyDelete
  2. kahkahkah..tak marah tu, ke marah dalam hati je ni?hehe

    ReplyDelete
  3. blog imbobo mkin nek da.. :)

    ReplyDelete
  4. untunglah traffic mencanak...

    ReplyDelete
  5. nnt leh jd businessman internet kn...tp kena ada byk supporter...yakin blh bobo..yeah!

    ReplyDelete
  6. okla tu.. kalo iklan barangan perniagaan kenala bayarkan.. kalo iklankan blog baru free.. ehehehe pe kata bobo iklankan blog sis ni... cewahhhhh hehehehe

    ReplyDelete
  7. kalau ain letak banner blog ain cne?
    kena bayar ke..ehhee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...