Entry terbaru

Jom tengok wayang!

    

Thanks to Nuffnang sebab baik hati bagi 4 tiket free. Nuffnang macam tahu-tahu je iMBobo ni kaki wayang! haha. Hari saja try join untuk Premiere Screening of Shark Night, masa tu cerita pasal percutian yang menyeramkan. Alhamdulillah dapat 2 tiket.


Lepas tu try untuk The Adventures of Tintin, alhamdulillah baru je dapat email jemputan dari Nuffnang. Ingat tak entry Scuba Diving bersama kucing kesayang tu? Haaa. 

Tadi try untuk movie Immortals 11-11-11 pula, haa yang ni belum tahu dapat ke tak. Belum tutup lagi ni, kalau korang nak try masih boleh lagi.. cepat Dapatkan 2 tiket Immortals 11-11-11 sekarang.

Immortals 11-11-
GOOD LUCK! :)

11 Comments
Tweets
Comments

11 Comments:

  1. fuhhhhhh.. berkurun tak datang sini. sorry tau. huhu. saya nak tengok wayang! tapi tapi tak pergi tuntut tiket lagi. kenapa la KL tu jauh sangat? -.- haha. apa-apa pun, have fun tau. congrates sebab dapat tiket wayang free. nuffnang memang baik hati. phewwiiiiittttt.. hoho

    ReplyDelete
  2. waahhh...best la dapat tiket free kan...:)

    ReplyDelete
  3. cm neboleh dpt tiket free..??

    ReplyDelete
  4. eh, nuffnang suh bg kt ara 2.. hehe.. jum p tgk 2 jum.. :P

    ReplyDelete
  5. bobo xnak ajak jiran tersayang ni ke? (tibe2)

    ReplyDelete
  6. shark night 3d xbestt.....hoho

    ReplyDelete
  7. dah lama dkna tak tengok wayang...ermmm.... :(

    ReplyDelete
  8. tak pernah langsung mintak tiket ngan nuff..ni klu birthday je ke boleh mintak?huhu

    ReplyDelete
  9. gee x pernah dpt tiket free... hehe.. :p

    ReplyDelete
  10. ain pun dapat..tapi cam tak jer nak gi..
    biz ngn keje lagi..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...