Entry terbaru

Kelab Blogger Ben Ashaari.com



Wow! Ramai juga ahli kelab ni ek? Rasa macam teringin nak masuk lah, nak amik borang kat mana ek?hehe. 

Ok, saje je buat entry ni sebab ada beberapa benda nak ditanya, apa benefit yang kita dapat kalau join kelab ni ye? Yelah, manalah tahu ada keistimewaan join kelab ni, kalau ada mestilah nak join.

Sebab apa, konsep kelab dan persatuan salah satunya menjaga kebajikan ahli. Eh, tapi aku berminat lah nak beli tshirt blogger, baru nampak sikit kita ni blogger kan? :)

Mungkin sebab aku tak join kelab ni sebab tu aku tak tahu aktiviti dia kot, kalau yang dah join mai lah habak kat cek sat :) manalah tahu, pintu hati cek terbuka nak peluk join kelab ni hehe.

17 Comments
Tweets
Comments

17 Comments:

  1. dah join jugak kelab abg ben ni...siap taruk banner dia lagi dekat blog sendiri. tanda sokongan kita...

    ReplyDelete
  2. masuk je la heheee...takpun calonkan kat nuffnang award 2011 yang baru ni XD

    ReplyDelete
  3. soalan yang bernas dari iMBobo. dah dpt jawapan share la ye..

    kalau aku jumpa ko aku sorok tisu aku.

    ReplyDelete
  4. hurmm ape kata bobo buat kelab blogger sendiri.. then design la baju untuk kelab tu.. hehe

    ReplyDelete
  5. tak tahu jugak pasal ni.. siapa yang tahu. meh la kongsi2~

    ReplyDelete
  6. kelab ben mmg best ramai terjahblog nnti^^

    tp xde join pun aktvt dorang..:(

    ReplyDelete
  7. kelab ben mmg best ramai terjahblog nnti^^

    tp xde join pun aktvt dorang..:(

    ReplyDelete
  8. kelab ben mmg best ramai terjahblog nnti^^

    tp xde join pun aktvt dorang..:(

    ReplyDelete
  9. mimi join gak!
    joinnnnn gaaaaakkk
    sebab menmbah kn rakan blogger
    kekekee

    ReplyDelete
  10. join la imbobo.. syok woo.. hehe

    ReplyDelete
  11. ade kefaedah join kelab ni?kui3..kite buat kelab kite2 dah la..join kelab ni pun abg ben kenal ke nanti?opss

    ReplyDelete
  12. kb pernh join sb nak tau kebaikan dia.. err.. xde pape pun kecuali nk promote blog kat wall dia.. mcm tmpt ping je kot..

    ReplyDelete
  13. saya lum join blog Abg. Ben ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...