Entry terbaru

Kenapa dengan Blog Beautifulnara?


Blog Beautifulnara.com ditutup? haaa, biar betul!! haha. Tak pasti sebab apa, mungkin abg nara sedang mengemaskini blognya atau mungkin juga masalah hosting disebabkan trafik terlalu tinggi kot hehe. Nanti oklah tu.


Sebenarnya iMBobo baru je lepas menonton video Project Alpha Beatifulnara di youtube. Dulu pernah dengar pasal ni, tapi tak follow up pun. So tadi tergerak hati nak tengok kisah Malaysian Top Blogger. Dapat kenal abg nara dengan lebih dekat gitu hehe.

One part of that video buat iMBobo tergelak bila abg nara bagi tips cara nak famous cepat sebagai blogger ialah serang/hentam top blogger lain macam Budiey.com, Redmummy.com dan lain-lain. hahahaha. Boleh pakai ke? Macam kurang bernas je idea tu hehe.

Kalau korang berani buat lah, iMBobo tak sebab nak mengekalkan imej blogger yang bersih hehe. Just happy blogging, teruskan menulis, kalau ada orang baca, ada lah ;)

Tak sabar nak tunggu Project Alpha Season 3 (ada ke?)




13 Comments
Tweets
Comments

13 Comments:

  1. ha'ah..saya pun ada try bukak semalam.pun tak boleh jugakk..pelik :)

    ReplyDelete
  2. eh da lme ta bkak beautifulnara..xkn tutup kot..

    ReplyDelete
  3. Biar die tutup.. Kurang sket org bgosip sal retis.. Hahaha~

    ReplyDelete
  4. nk hentam blog abg bobo la mcm tu..haha

    ReplyDelete
  5. lama dh tk singgah blog beutiful nr ni..kena delete kah ?

    ReplyDelete
  6. eleh,, ekau memang tak berani menghentam blogger hebakk2.. ni haaa eden nih blogger cikai yang ekau dengan ezad suka buli ni hape? hahahahaha takpayah nak menghentam sgt la. nanti kang senang naik sebab perangai mcm puaka je. ye ndak?

    ReplyDelete
  7. idea tu bernas je, boleh femes kan klu serang blogger top2 ni..hehe..tapi orang tak suke la nanti..

    ReplyDelete
  8. waaaa
    ade eh grup cm ni

    aihh
    begitu kuno nye saya

    hehehehe

    ReplyDelete
  9. semakin cantik blog imbo nie...

    ReplyDelete
  10. ada gak try buka tapi tak boleh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...