Entry terbaru

Keputusan serta senarai peserta Segmen Jom Terjah Blog Newbie


Alhamdulillah Segmen Jom Terjah Blog Newbie telah pun berakhir, terima kasih kepada semua yang turut serta pada segmen kali ini. Ini merupakan segmen yang terakhir iMBobo kot. Sangat-sangat menghargai penyertaan kalian semua cewah!! hehe.

JOM TERJAH

Seperti yang dijanjikan surprise untuk 5 Blogger terawal ini ialah akan diupdate setiap entry mereka di Fanpage iMBobo selama 1 bulan. :)







Semua blog ini akan berada di dalam bloglist di Homepage blog ini selama 1 bulan dan akan kekal didalam bloglist iMBobo DISINI selama-lamanya :)






























Jom usha entry terpilih:
Entry-entry ni dipilih sebab telah memenuhi syarat. Lagi pun infonya bagus :)

23 Comments
Tweets
Comments

23 Comments:

  1. insyaALLAH ada masa nanti saya terjah. :D
    c Genk ni memang, sentiasa ada muka dia. Hehe! :D
    Support antara blogger. :D

    ReplyDelete
  2. tahniah Kancil ucapkan kerana berjaya anjur segmen...semoga bertambah lagi bilangan yang menyertai masa akan datang...Kancil dah tersenarai... kejap lagi akan tejah mereka semua

    ReplyDelete
  3. hoyeeeeee....tersenarai antara top 5...terima kasih iMBobo...

    ReplyDelete
  4. tak sempat nk join..x de lg ke?huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, ingat Mira lagi tak?
    Rasenye da lame Mira x comment dekat blog Abg IMbobo ni kan.. maaf, Mira agak bzi skang.. Mira xpsti la Mira ad join ke x segmen ni, da lupa.. huhu..

    *Insan yg sedang diuji Allah SWT.

    ReplyDelete
  6. yahuuu list dh keluar..boleh blogwaking smpai lebam hehe

    thanks bobo !

    ReplyDelete
  7. mak aii.. ramai nye yg join? erm.. jom terjah.. haha

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya ye..kenapa sekali2 je dtg ke mahligai saya..

    ReplyDelete
  9. perghh...artis pun ade? teheee..Azlan n the typewriter tu..heee

    ReplyDelete
  10. nnt nk jenguk diorg..thanks bobo kasi list blog kte org kat sana..

    ReplyDelete
  11. WAHAWW!!RAMAINYA NEWBIES!!
    follo imbobo m:)

    ReplyDelete
  12. ara kt bwh 1x.. hehe.. t ada mse kne p terjah depa ni..

    ReplyDelete
  13. wah.. ryn dapat antare 5 peserta terawal laa :)
    tak sabar2 nak terjah semua ! hehe..
    thanx imbobo :)

    ReplyDelete
  14. Laa, tak sempat nak join. :(

    ReplyDelete
  15. Terima kasih owner blog atas segmen ni :)

    ReplyDelete
  16. terima kasih iMBobo..kalau sudi singgahlah ke blog Kancil
    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/punca-traffik-kancil-8349-minggu-kedua.html

    ReplyDelete
  17. Tahniah semua pemenang. 1 bulan tu ^^
    great!!

    ReplyDelete
  18. huhuhu nak say sorry kat iMBobo... sis x sempat nak join segmen Bobo kali ini... Sorry sgt2 ye.. sis terlalu bz.. entri2 yg dipost tu adalah entri2 AUTO POST ajer.. :) sorry sgt2 yer... tahniah pada semua yg join...

    ReplyDelete
  19. Wahhhh banyak nya yg ikut! >w<

    ReplyDelete
  20. weeeeeeeee
    ajennye laaaaa die ni buat segmn
    gud2!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...