Entry terbaru

Review: Bini- Biniku Gangster



Filem ni dah nak dekat sebulan dah tapi aku baru tengok kat youtube haha. Rugi pula tak sempat tengok filem ni kat panggung. Thanks lah kpd yang upload kat youtube ye :)

Seronoknya kahwin 2 kan? tapi kan, aku sangat-sangat respect pada perempuan yang izinkan suami dia kahwin lain. Aku tak dapat bayangkan tapi aku tahu rasa dia sangat menyiksakan. Kalau aku, tak sanggup wo nak kongsi bini.

Dalam filem ni, Anje (Yana Samsudin) siap pinangkan isteri untuk suami dia (Shaheizy Sam) Kental betul hati dia. Yelah, dalam filem ni dia jadi Kak Long (Gangster).

Aku rasa cerita ni macam pendek. Ending kurang menarik tapi boleh lah. Elemen lawak pun boleh tahan. Korang mesti dah tengok kan? Filem ni dianugerahkan 3 setengah bintang hehe.

Kalau korang nak tengok, play je video kat bawah ni, Full Movie woo, HD plak tu haha. Enjoy the movie! :)


p/s: lepas ni nak layan Raya Tak Jadi plak :)

9 Comments
Tweets
Comments

9 Comments:

  1. Belum tengok. takde kesempatan. busy dengan exam.!

    ReplyDelete
  2. hohoho tgk kat astro ajer... best2 mmg best.. mmg dah dpt agak sbnrnya heri tu gengster paling besar.. hehehe

    ReplyDelete
  3. lepas nie, leyh masukkan raya tak jadi..huhuhu

    ReplyDelete
  4. ok la citer die..boleh la lawak2 die tu..hee

    ReplyDelete
  5. raya tak jadi n bini2 ku gangster dh download, lupa lak nak tgk bini2 ku gangster, tpi dh tgk raya tak jdi. ending rya tak jdi x bpe jdi sgt

    ReplyDelete
  6. bukan kawen 2 la, kawen 3 tau..huhu..tak tengok smpi habes ke ni?lalala

    tak suke gak ending die..

    ReplyDelete
  7. cam best je.. jom download r.

    ReplyDelete
  8. bhahaha kak yong datang nih :P huih lelaki suke je kawen ramai2. kasi tetak baru tau


    hehe i follow u, follow me back okeyh? huhuhuhuhu :P

    ReplyDelete
  9. Fantastic publish. I'm struggling with a few these difficulties.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...