Entry terbaru

Scuba Diving bersama kucing kesayangan!



Kalau lah kucing dapat membaca blog ni, mesti ini merupakan perkabaran yang gembira buat dia haha. Yelah, nak mendekati dan mengenali makanan yang paling digemarinya. 

Kalau lah ada kelengkapan untuk kucing buat scuba diving macam gambar diatas ni, mesti kucing kesayangan aku nak ikut pergi scuba diving. hehe.

Berenang sambil melihat coral di dasar laut, tapi kucing mesti tengok ikan berenang. Ambil gambar bersama kucing didasar laut mestil cool! haha

Kalau scuba suit tak ada size, pakai dive mask pun jadilah macam gambar kat bawah ni hehe. 


Seriously, kalau ada chance buat scuba diving dengan kucing kesayangan, mesti tidak akan dilepaskan peluang itu. Nak tengok kucing ni boleh berenang gaya apa hehe, gaya kupu-kupu? kuak lentang? atau boleh lompat macam dolphin?*melampau* 

Disamping tu nak tengok aksi dia dalam laut, macam manalah gayanye ye? mesti comel!!! :)

Korang pula ada impian macam ni? :)

Mungkin tak sehebat dalam cerita The Adventures of Tintin ni. Anjing dia tu suka adventurous activities kot haha.

The Adventure of TINTIN
  • Nak tiket wayang free? Nuffnang nak bagi 50 tiket kepada Nuffnangers yang bertuah. Jom join! :) Klik SINI


10 Comments
Tweets
Comments

10 Comments:

  1. wah3! abang Bobo pegi tengok nanti kalau dapat? Harus jumpa! Hehe ;D

    ReplyDelete
  2. Kalo kucing pandai diving, ikan-ikan tak bakal tenang hidup di lautan. Haha, ada-ada saja.

    ReplyDelete
  3. haha...kucing buat scuba diving..? mesti comel gila kan iM...haha..gaya bebas kot...heee~

    ReplyDelete
  4. style ok kucing g scuba..:)

    ReplyDelete
  5. pandai ke muncung kucing tu nak sumbat gas, hahaha cute la

    ReplyDelete
  6. hehehe comel je.. x sabar nk tgk citer kucing yg nak keluar wayang tu. pe tajuk dia eh.. lupa la.. yang ada boots tu.. hahahaha

    ReplyDelete
  7. ehhee..
    cat man nie..nmenye..

    ReplyDelete
  8. hohoho..comel je kucing kalau boel berenang jumpe ikan ikan di laut.

    beli je la tiket wayang tu. aku ni slalu xde luck nak join2 mende cenggini.

    ReplyDelete
  9. tapi kucing takut air.. cene nak scuba....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...