Entry terbaru

Segmen : Jom kenal kenal !



Tadi jengah bloglist untuk blogwalking malam ni, tiba-tiba nampak nampak satu segmen yang buat aku tertarik untuk join. Sebab apa? sebab ni merupakan first segmen Miera ni selepas setahun dia blogging.

Lagi pun aku memang suka join segmen-segmen first time macam ni. Aku yakin semua blogger yang ada pengalaman anjurkan first segmen mesti ada rasa takut segmen tak dapat sambutan kan? bila dapat sambutan mesti kita gembira kan? so, tak salah kita support segmen ni. Penganjur happy, kita pun happy! :)

Yang nak kenal asal usul iMBobo boleh baca entry INI. Salamat berkenalan buat penganjur dan semua yang join! :)

Facebook

Twitter

Apa tunggu lagi? Jom lah join segmen ni hehe :)


p/s: kpd kawan aku yang nak buat blog tu, please pilih nama blog yang sopan ye, jangan guna iMB*b* grrr!!

11 Comments
Tweets
Comments

11 Comments:

  1. oh, esoklah imbobo,, era dah nak tidur nie.. :) selamat malam..

    ReplyDelete
  2. salam abang ImBobo! Ceh. lama dah kenal. Hehe! :D

    ReplyDelete
  3. bagus juga nie...Kancil akan ikut...terima kasih iMBobo...jom kita menyokong blogger nie

    ReplyDelete
  4. hai kenal disini, hehe :) jom dtg blog sy :)

    ReplyDelete
  5. salam.. dari segmen sama... sudi singgah n support blog ercy pula k...

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yang sama. salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan....

    datang dr segment yang sama ,

    singgah n follow (:

    ReplyDelete
  8. hye...balas knjgn n follow cn...thanks ya...keep in touch ^_^

    ReplyDelete
  9. datang dri segmen yg sama
    singgah n follow sini :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...