Entry terbaru

Segmen Jom Terjah Blog Newbie ke-2


Sticky Post


Bulan September dah lepas tapi blog iMBobo ni tak anjurkan segmen. Bulan ni baru berkesempatan untuk buat kesinambungan first segmen ni selain segmen Happy Blogger untuk membantu para blogger.

Masa first segmen ni dianjurkan, ramai yang ingat segmen ni khas untuk newbie, tapi yang sebenarnya segmen ini terbuka kepada semua blogger dan sangat menggalakan blogger lama @ otai menjengah blogger baru dan memberikan sokongan serta motivasi kepada mereka.

Dah 3 bulan dunia blog kurang meriah macam dulu, so segmen ni dianggap sebagai benchmark keaktifan blogger kini. hehe

Segmen ini menuntut:
  • Post 1 entry bertajuk "Jom Terjah Blog Newbie"
  • Letakkan banner segmen diatas.
  • Dalam entry nyatakan entry terbaik korang pernah hasilkan
  • kemudian post url/link entry dalam ruangan komen entry ni
Setiap yang join akan dimasukkan dalam bloglist permanent (tak kan di bubar sampai bila2) DISINI dan selama sebulan di Homepage blog ini.

Blog akan dipromote bila:
  • mempunyai entry terbaik yang menarik + surprise
  • jumlah komen yang banyak pada entry tersebut + surprise
  • 5 peserta terawal + surprise
Yang penting aku tak sabar nak promote blog korang hehe. Adakah ia bakal mengulang sejarah?



~~TUTUP SUDAH~~


56 Comments
Tweets
Comments

56 Comments:

  1. genk join tau

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  2. DONE!

    http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  3. http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  4. http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  5. bobo lu memang terbaikk lah!!! i lap2 u. hahahahaha akhirnya ada jugak org makbulkan permintaan sy.. hehe :P

    ReplyDelete
  6. ryn join yerr..

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  7. erkk..sy ni newbie ke idok?? heeeee

    ReplyDelete
  8. http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  9. saye nak join!
    saye nak join jugak!! :P




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  10. http://cerytara.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ^^

    ReplyDelete
  11. http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  12. Kancil melaporkan diri

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-imbobo-jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  13. mummy da join..sila refer sini :) Mekasih
    http://mylittleadriana.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  14. maaf r.. aku x dapat join.. masih dlam pantang.. huhu..
    anyway.. gud luck yup

    ReplyDelete
  15. dah join...

    http://adilaidayu.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  16. nak join... :)

    http://zura-merrygoround.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  17. joined..http://stylostylishmemories.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  18. join jgk! support..mesti support imbobo! hehe..cm kenal jer kn slogan ni

    http://umikasum.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  19. farah alias join!!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  20. http://nurulauni123.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  21. hamba juga ikut serta mengenangkan tuan hamba selalu berkunjung ke halaman hamba =)

    http://3nogr33ny.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  22. join!!


    http://lurvelysweety.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  23. izzie join jgk!!

    http://izzieizzam.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  24. toink2
    akan ku join entri ini
    heeeee

    ReplyDelete
  25. abg bobo! cik dh join tau^_^
    http://cikteddycorner.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  26. http://niacakap.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  27. sejarah apa tu bobo? teringin gak nak tau. ye la kitorg ni pun baru jugak dlm blogging.

    ReplyDelete
  28. eza join yeerr...

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  29. izzie join erk

    http://izzieizzam.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  30. nak join gak...

    http://aqnyersker.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  31. saya boleh join tak???huhuhu..dah kenal lame kan??hehe

    ReplyDelete
  32. join to support you, bobo :)

    http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  33. http://susiyantisoleman.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    dAH JOIN DAH.

    ReplyDelete
  34. join join join :P

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    org takde entry menarik tau. sorry.

    ReplyDelete
  35. nak join jugak bobo...tunggu yer!

    ReplyDelete
  36. Bobo tukar prof pix. napa muka ko mcm nak sama ngan muka adik lelaki aku. adik akku atlete ragbi. tgk ko teringat kat dia. ishk. umur ko bpe encik bobo?

    ReplyDelete
  37. ramainya join.. terfikir nak join ke tak

    ReplyDelete
  38. bobo, jgn lupa update senarai tau, sng sy nk singgah melawat heeee

    ReplyDelete
  39. OK dah JOIN!! (^_^)...

    http://syuzisyofia.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  40. http://herba-tihara.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  41. Sha join tau, Mr Bobo.

    Ini linknya:

    http://sha-myheart.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    TQ

    ReplyDelete
  42. esok ye.. nti kb join k.. insyaallah

    ReplyDelete
  43. wah..lama tak join segmen...huhu..

    ReplyDelete
  44. http://nazihanali.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    da join!

    ReplyDelete
  45. join....

    http://mindakhayalan.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  46. Alynn turut sertai segmen ini //

    http://ayinzpunyablog.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  47. http://beehac.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  48. cikhoneybee join :

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie-ke-2.html

    ReplyDelete
  49. Saya join taw, hehe tak sabar rasanya!!!!

    ReplyDelete
  50. ta mo ktinggalan.. na join :)

    http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...