Entry terbaru

SEGMEN NASZ : PERANG BLOGGER



Jom join Segmen Naser ni, jarang jumpa segmen macam ni. Sebab apa? sebab penganjur segmen sangat tegas dengan peserta-pesertanya hehe. Yang bersedia nak join perlu fikirkan tentang komitmen anda untuk segmen ni.

Ok, ni segmen Perang Blogger! Siapa yang join perlu bersedia untuk diserang dan menyerang haha. Yes! Korang bleh serang blog ni, tapi jangan pakai virus pula! hehe Bagi lah soalan-soalan yang berani mati, insyaAllah akan dijawab dengan tenang. Paling tidak pun, aku hentak mouse je. haha

Apa macam? Ada bran?? Jom join Segmen Perang Blogger

Due Date:
31 Oktober 2011
11mlm


34 Comments
Tweets
Comments

34 Comments:

  1. thanx sudi join. dah sedia diserang dan menyerang?

    ReplyDelete
  2. thanx sudi join. dah sedia diserang dan menyerang?

    ReplyDelete
  3. @NasZ: kawe dah sedia! :)

    ReplyDelete
  4. serang jugak!dush dush! serang pakai buku lima.wohoo..salam perkenalan bobo :)

    ReplyDelete
  5. ha, ni dia penyerang dah datang serang.... selamat menyerang...

    ReplyDelete
  6. Hheheheh....serang!!!...oh ye nak tanye haiwan ape yang paling kaya...

    ReplyDelete
  7. sy datang nak perang dengan blogger ni hihi

    ReplyDelete
  8. blog ni memang da target aq nak kena serang....kan iM...HAHA~

    ReplyDelete
  9. @Alissya_Yana : haiwan yg paling kaya? haha beruWang kot hehe

    @Ezad : haha kau mmg salu serang sini :)

    thanks semua! :)

    ReplyDelete
  10. salam ukhwah... serang +terjah entri

    ReplyDelete
  11. dtang seranggg! haha :p

    ReplyDelete
  12. datang menyerangg....dusshhh2..kebabommmm...hahhaha...alamak,ttggal snjaa la,jom g blog dayanQ tuk ambil snjata..^_^

    ReplyDelete
  13. haha, datang serang blog nie sambil naik kereta kebal...kebabommmm!!

    hehe.. btw, salam perkenalan.. :D

    ReplyDelete
  14. serangan angin !!!

    pooottt~

    ok.tak senonoh.bye.

    hehehe :P

    amacam? ada goyang? hahaha...

    follow sini.. :)

    ReplyDelete
  15. serangggg & makan apa yg ada kat sini :D

    ReplyDelete
  16. serang sini ! bawak pistol skaly.haha :P

    ReplyDelete
  17. dtg dri segmen yg sama...serang!!!!!!!!

    ReplyDelete
  18. akak nak serang apa ek.. peluru rasanya x cukup tajam dan senjata x cukup canggih lae.. blog yg dah steady cam ni diserang pakai peluru getah x goyang pun kan? .. opps dah bidik dah ni.. haa.. 1 je.. napa imbobo x da di blog iman cute? ok.. salam juang

    ReplyDelete
  19. serang!! dush! dush! dush! wachaaa!!HEHE

    dr segmen yg sama.salam prkenalan.
    ayu dh follow
    jemput la singgah ke blog ayu^^

    ReplyDelete
  20. dah bersedia dengan semua kelangkapan? serang!!!!

    ReplyDelete
  21. haha , cam best je perang perang ni :D

    ReplyDelete
  22. mawa datang menyerang!!!!!!

    ReplyDelete
  23. serang dari segmen yg same..
    buzzz~
    :))

    ReplyDelete
  24. bang..bang..boom!!!

    citra datang serang balas & follow

    ReplyDelete
  25. da santau da blog ni..
    hihi..
    *santau pun serang jgk kn?

    ReplyDelete
  26. dam dam dum bunyik mercun :p

    ReplyDelete
  27. bob0 dah bersedia ker ke medan perang...hewhewhew

    ReplyDelete
  28. ; dush dush ! yaahhh ! kebabooommm ! meh serang balik kalau brani :D

    ReplyDelete
  29. Di sini dtg nak perang...seranggg...

    Salam kenal ☺☺

    ReplyDelete
  30. Eh..kita tunaikan janji..SERANG!! Follow juga.

    ReplyDelete
  31. serangggg..bhahahahaa...dengan sopan santun je..bukan ganas pown ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...