Entry terbaru

Sepertinya...




26 Comments
Tweets
Comments

26 Comments:

  1. ntah lar imbobo .
    taktaw nk komen ape tentang tdung mreka zman ksrang .
    makin menjd2 .
    naseb baek Miezah xpkai cmtuh .
    still tdung bawal . hehe . ^_^

    ReplyDelete
  2. cam kenal artis tuh..huhuhu. tak tau la nak kata apa, rasanya sumer pon da tau. tp tak nampak kut perubahan.

    ReplyDelete
  3. hmm, nak cakap pe eh? terpulang pada niat? tul ke? ermm....

    ReplyDelete
  4. fesyen ikut suka hati sgt la ni..

    ReplyDelete
  5. Salam;
    Ada persamaan jelas dan terang.!!bezanya Agama je.

    ReplyDelete
  6. yuna kan..hampir sama kan...org kite nie suke mencuba..

    ReplyDelete
  7. malas nak cakap lebih2. tapi satu je nak cakap, sekarang ni banyak alien kat dunia nih. mcm2 gaya. hahaha

    ReplyDelete
  8. pergh,,,fesyen tudung sekarang menampakkan leher,,macam perempuan gereja

    ReplyDelete
  9. huuuuu
    agak ssh nak beri pndangan
    tapi hakikatnye
    memeng nmpak persamaan
    emm...

    ReplyDelete
  10. erk.. x tahu nk kata ape? pakaian kita itu menutup aurat mesti kpda niat kerana Allah, bukan meniru fesyen dari paderi cam ni

    ReplyDelete
  11. sekarang harus diperhatikan setiap kelakuan eventhough it's just small actions tapi masih tetap salah. emm :(

    ReplyDelete
  12. hmmm...amat sukar utk diluahkan lah ImBobo..tunggu isu ni dikupas dulu baru sy bg pandangan..^^

    ReplyDelete
  13. b'fesyen tak salah, tapi biar selari dgn islam. wallahualam...

    ReplyDelete
  14. tudung mcm tu susah la. licin. hehe

    ReplyDelete
  15. knpe la fesyen skung over2.. ai...

    ReplyDelete
  16. terlampau ikut fesyen...macam ni la jadinya...huuuhh...

    ReplyDelete
  17. oleh itu bersederhana jela dlm apa skalipun... berpakaian pun kena bersederhana.. kalo berlebihan mcm ni la jadinya.. smp x perasan sbnrnya kita dah menyerupai kaum lain..

    ReplyDelete
  18. zzzzzzzzzzzzzzz....no komen.si pemakainya org yang bijaksana.
    dye tahu baik buruk.
    dan hanya Allah swt saja yang mengetahuinya.dosa dan pahala ditangan Maha Pencipta.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...