Entry terbaru

Video Kematian Marco Simoncelli



Kejadian ini baru je terjadi petang tadi di litar Sepang. Kemalangan tidak dijangka sehingga meragut nyawa penunggang terkemuka Moto GP ini mengejutkan banyak pihak. 

Sejurus selepas kemalangan, perlumbaan ditangguhkan serta merta. Kemalangan berlaku apabila beliau terjatuh di trek semasa perlumbaan sedang berlangsung. Kemudian dirempuh penunggang lain sehingga menyebabkan helmet dipakainya pecah. Jika dapat dilihat muka beliau terseret di atas jalan. fuhh.



12 Comments
Tweets
Comments

12 Comments:

  1. tak mau tengok..'
    takut!

    ReplyDelete
  2. Rasanya belum ada dalam sejarah eksiden maut pada kejohanan Malaysia eh.. yeke??

    ReplyDelete
  3. ajal. tak mengira waktu. siapa.

    ReplyDelete
  4. tgk gak tadi
    huuu
    sedih gileeee...

    ReplyDelete
  5. video nie kt youtube da kene remove lorh..

    ReplyDelete
  6. inilah kemalangan yg pertama dalam sejarah moto gp di malaysia...harap diaorg nk dtg berlumba lagi di sini.

    ReplyDelete
  7. err ngeri.. ajal dah tiba...

    ReplyDelete
  8. a'r...da kena remove......aisehhhh


    **padahal mmg takut nk tgok pun..:P**

    ReplyDelete
  9. memamng ngeri weh. sampai pecah helmet. isshhkk..

    ReplyDelete
  10. Even dia bukan dri Mlysia, tpi kita still jugak t'rse khilangan seorang wira lumba GP. tkaziah.

    *ajal maut ditangan Tuhan.

    ReplyDelete
  11. Tengok video sebelum dia exciden nampak macam dia tahu something bad akan happen..Dia nampak resah jer kann :(

    ReplyDelete
  12. dahsyat kan eksiden ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...