Entry terbaru

Wanita bogel di tempat umum


Nak bercerita sikit kali ni, tiba-tiba teringat perkara ni. Seorang wanita dalam lingkungan umur 30an menggemparkan salah sebuah stesen minyak dengan slumber turun dari kereta dalam keadaan telanjang bulat berjalan ke arah kaunter untuk membayar duit minyak.

Wanita itu dilihat berseorangan dan menaiki kereta yang agak mewah itu tanpa segan silu mengisi minyak kereta dan berlalu pergi dari situ.

Tercengang semua orang yang berada ditempat tersebut. Pakcik-pakcik yang sedang minum kopi dan teh tarik di warung berhampiran tidak mengelipkan mata ketika melihat wanita itu berjalan.

Di Singapore
Banyak persoalan yang timbul ketika itu, adakah wanita itu tidak sedar yang dia tidak memakai baju? Adakah dia dibuat orang? Adakah dia waras? Adakah dia dicabar dalam pertaruhan?

Semua orang tak tahu kenapa wanita itu sangat berani berbogel ditempat umum. Aku tak tengok, tapi ada orang bagi tahu. Kepada pakcik-pakcik, itu bukan rezeki ye, itu bala. huhu

Korang rasa kenapa wanita itu berkelakuan seperti itu?

36 Comments
Tweets
Comments

36 Comments:

  1. Mcam2 hal zaman skrg nie..

    ReplyDelete
  2. erm rse die nih kurang siuman lah..

    ReplyDelete
  3. huih gila kot. kalau tak pun dia saje nak test market. hahhahaha macam2 la manusia sekarang nih

    ReplyDelete
  4. ada masalah mental kot.. :)

    ReplyDelete
  5. mabuk or pengaruh dadah.
    hehe

    ReplyDelete
  6. firasat sy mengatakan
    die tekanan perasaan yg dasat!
    hehehe

    ReplyDelete
  7. entah kenapa semua nak cari populariti macam lady gaga! ahaha!
    teruk! dunia semakin menuju ke arah kejahilan semula.

    ReplyDelete
  8. time ujan..bj sume x kering..basah...tol kan?? yes!!!!

    ReplyDelete
  9. cam bingung jek nk jwb soklan knp pompuan tu pkai cmtu..huhu

    ReplyDelete
  10. prempuan 2 nak phatian kot...
    x pun x ckup kasih sayng..ha..ha. :)

    ReplyDelete
  11. org tu giler kot.. hehe

    ReplyDelete
  12. dh putus urat kemaluan kot huhu

    ReplyDelete
  13. err..xde kerja lain kah...hmm

    ReplyDelete
  14. aduuuuiii...terlebih seksi lak... :)

    ReplyDelete
  15. errrr.
    chemay pon taktau.
    maybe dia tak perasan kot dia tak pakai baju.
    hik3
    :)

    ReplyDelete
  16. nak carik publisiti...=]nite2...malam jemat ni...

    ReplyDelete
  17. merepek pelik2 jerk.

    ReplyDelete
  18. kes ndak berakal lah nie...nak bagitau yang dia tu cantik...hahaha

    ReplyDelete
  19. Putus fius kot? .__.


    P/s Jeti kat Marudi kat daerah Miri ni ha :3

    ReplyDelete
  20. tak waras = gila la. takkan la dia saje je nak bogel.

    ReplyDelete
  21. huuhh..masalah2...pelik betul aq dgn wanita ni..tak tahu malu ke..adoii...

    ReplyDelete
  22. kalau ada yang tarik dalam semak jgn nak salahkan org pulak, huhu

    ReplyDelete
  23. rasanya ada masalah mental ni.. huhu..

    ReplyDelete
  24. err kat mesia ker??

    gila ah

    ReplyDelete
  25. Mungkin baju yg dia pakai tu warna kulit?hihi

    ReplyDelete
  26. ada saja hal peliknya~

    ReplyDelete
  27. errrr kenapa ye,xtau nk berandai huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...