Entry terbaru

Artis luar lebih menghargai peminat berbanding artis Malaysia


Opssss! Artis Malaysia yang membaca mesti rasa nak marah kan? Kalau tak puas hati, kasi jatuh you punya kepala! HAHA. Peminat ada hak untuk bercakap, lagi pun bukan semua artis kita macam tu kan. Mungkin mereka ada cara tersendiri untuk menghargai peminat masing-masing.

Ada tu sebagai menghargai peminat dia beri diskaun konon kepada peminat-peminat yang beli album dia. Ada tu buat konsert amal/percuma untuk peminat-peminatnya. Ada tu tak nak sign autograf or bergambar dengan peminat, lepas show terus cabut ikut pintu belakang. Ops! siapa artis tu? :)


Tapi bila artis luar seperti artis Korea, Indonesia or negara lain datang buat show kat Malaysia ni, pergh mengamuk di Twitter dan laman sosial masing-masing. Macam-macam dikatanya.

Nak buat macam mana dik non oiii! artis luar lebih menghargai peminatnya dari hampa semua. Kalau macam tu baru lah peminat suka, betul ke idok? *ayat Zizan Rajalawak. Maher Zain siap nyanyi lagu dalam Bahasa Melayu lagi tu, tengok betapa dia menghargai peminatnya di Malaysia.


Tapi artis kita,

Bila menang awards:
Tanpa Peminat, siapalah saya...

Kalau tak percaya, sila tengok di twitter iMBobo, artis luar negara mana yang follow hehe. Beliau begitu tidak sombong dengan peminat.

Actually, iMBobo tahu satu je lagu dia yang meletup dulu tu hehe.

24 Comments
Tweets
Comments

24 Comments:

  1. wahh,..ayat yg last tu yg penting tu,..haha~

    ReplyDelete
  2. betol2..sy setuju.masa tak terkenal, bukan main layan peminat.bila dah terkenal, jumpa pun buat tak kenal jer.

    ReplyDelete
  3. hehehe
    sebab tu jgn salah kan peminat kalo larikk

    sebab ada artisss luar yg lbh menarik utk diikuti =]

    ReplyDelete
  4. Salam;
    Sebenarnya org yang terkenal seperti artis didokong oleh peminat 100%..jadi tak hairanlah andainya dia jatuh pulak disebabkan oleh peminat jugak..

    ReplyDelete
  5. tk berapa nk minat retis malaysian..hik3

    ReplyDelete
  6. depa rasa depa baguih amat la tu..

    ReplyDelete
  7. 100% agree..super junior bla menang awards mst jerit kuat2 pgl peminat dye..siap ngs lg..betapa dye menghargai peminat..artis malaysia (x smua) sombong gila..nk2 kt twitter

    ReplyDelete
  8. ada tapi bukan semua arr..

    ReplyDelete
  9. aku stuju 100%.. hehe.. tp aku tak minat r artis ni..

    ReplyDelete
  10. hmmm.. memang betul pun..
    boleh nampak kot artis luar lagi menghargai peminat..

    ReplyDelete
  11. artis dalam negara cepat emo..hhuhu

    ReplyDelete
  12. hahaha kang den bagi kutukan berbisa takut kene kecam lak.. lalalala~

    ReplyDelete
  13. wah pemes imbobo ni.. ttbe ase na men tweet2 gak.. hehe

    ReplyDelete
  14. artis malaysia busy kot...
    artis oversea ramai yg dah established so lepak2 jer... huhuhuhu

    ReplyDelete
  15. haha...aq paling suka ayat last tu..."tanpa peminat..siapalah saya.." haa...sedar diri pun...heee~

    ReplyDelete
  16. ha'ah lah. betul2, once artis dr luar dtg, mereka hargai peminat kan, tapi artis dlm negara layan endah tak endah sj.

    ReplyDelete
  17. sape artis tanpa peminat hehee jgn bajet retis hihiiii.

    ReplyDelete
  18. errrr x amik port pun pasal artist2 ni... hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...