Entry terbaru

Kisah sepanjang minggu ini!


Hujung minggu kembali lagi! time to rest and blogging sampai semput. hehe. Awal minggu ni Bobo mulakan dengan entry Kenapa dengan Blog Beautifulnara? Sebab ramai yang tertanya. Alhamdulillah blog dah boleh buka. Betul ke artis Malaysia kurang menghargai peminat? Rata-rata yang datang komen semua setuju, tapi bukan semua artis macam tu lah kan? Habis tu? Macam mana pula dengan kes Lisdawati vs Nadia Mustafar? Both of them shud learn about forgiveness. Supaya persengketaan tidak berpanjangan :)

Segmen seram malam jumaat, minggu ni kisah tentang lelaki di minati bunian. Itu memang kisah benar dan tidak ada tokok tambah, kisah original dari tuan badan. Yang belum baca, persilakan. :)

Tiba je hari jumaat kita layan Maharajalawak Minggu ke 2, kumpulan pilihan Bobo semesti Boboi! HAHA sangat mencuit hati. Dah letak video, silakan tengok ye, kat youtube pun ada.

Ini saja entry-entry minggu ni, tak sempat nak update banyak macam selalu disebabkan kekangan masa :( By the way, semoga bergembira dihujung minggu ini dan 

Selamat Hari Raya Qurban untuk semua!!


p/s: sebenarnya banyak keyword yang dicari pembaca dalam entry ni hehe. Thanks for reading! :)

14 Comments
Tweets
Comments

14 Comments:

  1. hehehe lawaklah gambar lembi2 ni bobo...

    ReplyDelete
  2. salam;
    Apa2pun selamat hariraya korban..semuga ceria selalu.

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak tgu ari jumaat..boboi the best..

    salam aidiladha..

    ReplyDelete
  4. ala ciannyer tgk kambing tu...tomel...slmt hr ry aji gak

    ReplyDelete
  5. lembu2 tu mngancam..aww! hhaha

    ReplyDelete
  6. kiwi x boleh shout kat chat. kiwi tag bobo..tau..:)

    ReplyDelete
  7. hehe..smua entri 2 mawa da bce & komen :p

    selamat hari raye jugak! :D

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya ye jiran.. nanti hulur2 la skit apa yang sedap2

    ReplyDelete
  9. tak pernah lepas satu pun entri bobo! hek3!
    salam aidiladha! :D

    ReplyDelete
  10. mantap..i like..ni kesimpulannye la ye untuk minggu ni..hehe..kalau dulu bobo update sehari pn dah banyak kan..salam aidiladha :)

    ReplyDelete
  11. selamat ai raya aidil adha bobo :)

    ReplyDelete
  12. bc cita hantu pg2 hari sensorang nie mmg terbaik lah kn..

    selamat ari ry aididilada imbobo..~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...