Entry terbaru

Maharajalawak Mega Minggu Kedua : Boboi


Malam ni Maharajalawak Mega Minggu ke-2, jangan lepaskan peluang menonton persembahan Kumpulan Boboi. Boboi kumpulan pertama yang buat persembahan malam ni. Agak-agak isu apa yang mereka bawa? Haaa.. tu kena tengok lah der. Jom kita ketawa sampai pecah perut! HAHA


3 kumpulan terbaik minggu lepas ialah Boboi, Bawel dan Saehu. Malam ni kumpulan mana pula yang berjaya memikat hati penonton? Agak-agak topik apa lah Adlin Aman Ramli buat malam ni. Nanti iMBobo upload video persembahan 3 kumpulan terbaik minggu ini ;)

Update: Jom tonton video persembahan kumpulan Boboi Minggu ke 2 ni..


14 Comments
Tweets
Comments

14 Comments:

  1. dah mula ek? nak tengok jugak la..

    Mr Bobo ditag:

    http://sha-myheart.blogspot.com/2011/11/bagai-menjawab-soalan-temuduga.html

    ReplyDelete
  2. mmg comey la depa blakon..tergelak besar dibuatnya...hahahhaha

    ReplyDelete
  3. lucu tengok persembahan mereka nie...hahaha

    ReplyDelete
  4. this look very interesting :)

    ReplyDelete
  5. Blum smpt tngok lgi........

    ReplyDelete
  6. gelak golek tgk boboi ni..:D

    nasib ade upload kat utube..hehe

    ReplyDelete
  7. nk tgk tp selalu lupa..hehe..since abg bobo dah update, nk tgk jgk lah :)

    ReplyDelete
  8. hehehe yang pasal keyword mcm2 tu manalah eden tau.. yang eden tau eden pernah tulis pasal penunggu istana layak ke masuk anugerah skrin? tu je. tak pernah pulak dok kondem artis. tapi maybe sebab eden ada tambah keyword anugerah skrin kat meta kot.. hehehe ye kot?

    ReplyDelete
  9. br tgk prg td...1st time tgk..

    ReplyDelete
  10. Boboi memang terbaik la...HAHA....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...