Entry terbaru

Snoshake sangat cool!


Sekarang ni ice blended yang agak popular ialah Coolblog. Ada ke yang tak tahu tentang coolblog? Kalau ada, maksudnya belum popular lah tu hehe. Tapi entry ni bukan nak cerita pasal coolblog, bobo nak cerita pasal Snoshake!


Snoshake ialah sejenis minuman salji yang dicampurkan dengan muntah biawak! hahahahha.. gurau je. Snoshake ni ialah ice cream and frozen yogurt yang coklat, buah-buhan segar dan macam-macam jenis topings!


First time bobo try snoshake ni kat Mid Valley kat The Gardens tu pun sebab kawan yang kenalkan. Cara order pakai mesin wooo.. Tak main lah nak order cakap2 ni. Terus tekan je kat screen yang disediakan. 



Bobo suka Vanilla Ice cream + Kit Kat & Cadburry :)

25 Comments
Tweets
Comments

25 Comments:

  1. cedap kut nih...nak try pulak rasanya..:)

    ReplyDelete
  2. nampak sedap je ni... tak pernah lagi dgr order guna mesin...

    ReplyDelete
  3. wahh, ice blended baru pulak dah..

    ReplyDelete
  4. fuhhh macam lagi sedap dari coolblog je..


    hehehe runcingnya jari tu...

    ReplyDelete
  5. Ko buat aku nk try.kt gardens je ke ade?

    ReplyDelete
  6. wauuuuu...sedapnyerrrrr! yummy yummy! kaler pink tu yg kasi hati tertarik nk beli jgk..hihi

    ReplyDelete
  7. @Hanie_Dew : ade gak kat beberapa tempat lain, kt damansara ade satu kot..

    ReplyDelete
  8. cedappnya..brape hengget ni?

    ReplyDelete
  9. kat the garden eh??nak terjah lah..cam best je..harga dia camne pulak??

    ReplyDelete
  10. na yg ni gak.. lanje t dapat BE dr nuff eh.. :P

    ReplyDelete
  11. nanti kita kuar p mid, abg bobo spend! tiada alasan! #okbai

    ReplyDelete
  12. ni yang nak cuba ni..tak pernah try lagi..

    ReplyDelete
  13. i've never tried snoshake, but i always taste the coolblog. i bet those ice blended get the same taste! hehehehe.

    ReplyDelete
  14. nampak sedap!
    gabung sume soklat2 yg best

    ReplyDelete
  15. zaman skrg makanan pun dah boleh keluar ikut mesen... canggih tu...

    ReplyDelete
  16. salam;
    Belum ada lagi kat sini..icepop adalah...

    ReplyDelete
  17. tak pernah cuba lg.. best ke eh?

    ReplyDelete
  18. nk lawan tutti frutti la neh..nak bayar pon kne gne mesen ke?..haha kne account bank ni??..hahahaha

    ReplyDelete
  19. mcm best je..nk try jgk la nnt...^_^

    ReplyDelete
  20. coolblog sya tau... tp snoshake ni xtau lak.. hehhe

    ReplyDelete
  21. oh pakai mesin jeke bagus bagus... azza tak suka minum benda benda ni so tak ambil port sangat. coolblog pun tak minat..

    ps, euww salji muntah biawak.. geli nau.

    ReplyDelete
  22. you buat iklan ni mereka bayar you tak? kalau tak sia-sia je you buat.. sbb i tgk blog you ada potensi..blog eksklusif, bukan semua iklan boleh masuk.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...