Entry terbaru

Tan Sri Musa Hassan kahwini Syella Kamaruddin?


Wow! Cerita panas ke ni? Kenapa aku tak tahu pun ek? Ni tahu pun sebab keyword ni masuk dalam blog ni. Siapa Syella Kamaruddin ni? Sebelum ni aku memang tak pernah dengar pun nama dia. Setelah menggunakan khidmat Google baru aku tahu Syella ni artis baru yang agak seksi.


Korang yang cari keyword Tan Sri Musa tu biar betul? Tengok rambut dan tubuh dah tahu dah VVIP yang mengahwini Syella ni bukan Tan Sri Musa Hassan. Nampak sangat kot perbezaannya.



Menurut sumber, kos perkahwinan beliau dianggarkan sebanyak RM15juta wooo. Termasuk sebiji banglo dan sebiji kereta Mini Cooper. Pergh! Masyuuuuuuk. 


Apa-apa pun Bobo ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada 2 mempelai ni. Semoga perkahwinan mereka kekal sehingga akhir hayat. Bak kata abg nara, usia bukan penghalang :) kredit to Beautifulnara untuk gambar-gambar ni.

Kredit gambar : Ohartis


23 Comments
Tweets
Comments

23 Comments:

  1. mmg bukn tan sri musa kut,,boley plk ada adegan kiss tuh..jeng3,,

    ReplyDelete
  2. ara: sbb dia xnak dedahkan identiti sebenar VVIP tu..

    ReplyDelete
  3. mmg Tan Sri Musa Hassan, abah dah tengok muka dia tanpa kena blur..

    ReplyDelete
  4. syella bukan artis baru la. dye artis lama dulu zaman2 new boyz and qface. tapi suam2 kuku jek. popular dgn satu lagu hit dye tu ape tu menangis dlm hujan dan kisah miskin keluarga dye. mase sekolah tlg mak dye jual kuih jual nasi lemak..

    sedih2.. tapi skang dah kayeeee... fuyooo...

    ReplyDelete
  5. salam;
    Apa pulak ada kiss2 macam orang kristien ni..mungkin diorang melayu yang bukan beragama Islam.

    ReplyDelete
  6. tan sri musa hasan? jauh panggang dr api.. sbb org dlm gambar tu jauh lg tua dari tan sri.. hehehehe tan sri musa tu segak bergaya yer.. :)

    ReplyDelete
  7. syella ni bkn artis baru tp artis lame tp x laku...

    ReplyDelete
  8. part kissing2 tu xleh blah.
    depan budak2 kot

    ReplyDelete
  9. ya Allah kawin cara apa ni selamatkanlah mereka..

    ReplyDelete
  10. syella ni artis lama dah tp tak berapa nak naik..

    ReplyDelete
  11. usia x da makna .. poket tu yg bermakna taw..

    ReplyDelete
  12. Eee.. Nk die kawen ngan org tua ek.... Huhuhu~

    ReplyDelete
  13. pehh cantik minah ni..dah macam snow shite..hehe..xkan la tan sri musa kot..

    ReplyDelete
  14. syella ni bukan artis baru lah tapi artis lama dulu..

    ReplyDelete
  15. haishh..sape ye agknye vvip tu..hmmm

    ReplyDelete
  16. baru dpt email semalam gamabr x blur. muke tan sri musa hassan. biarla diorang nak kawen cemana pun. semoga bhagia hendaknya.

    ReplyDelete
  17. x kenal la syella tu.....tp mmg cun ar...tahniah utk kedua2 mempelai.....

    ReplyDelete
  18. gile r ada adegan kissing. kalau setakat cium pipi je ok sikit. adoi~ apa nak jadi..

    ReplyDelete
  19. syella ni artis lama...tapi berapa fofular sgt....=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...