Entry terbaru

The Wonder Girls have come back with "Be My Baby"



Lama rasanya nama Wonder Girls menyepi kat Malaysia ni kan? Kali ni mereka telah buat come back dengan lagu-lagu baru seperti "GNO" and "Be My Baby". Masih macam dulu, tarian mereka masih mantooop! hehe.



Hebat bukan? Bobo memang minat mereka ni sebab tarian mereka comel-comel + muka pon! HAHA. Jom tengok lagi satu persembahan Sohee, Hyerim, Ye Eun, Yubin dan Sunye dengan lagu baru mereka "Be My Baby"


Sangat teruja tengok mereka menari. Dulu first time Bobo tengok mereka masa dance lagu Nobody But You! Bobo dah tahu dah mereka ni memang hebat! 



29 Comments
Tweets
Comments

29 Comments:

  1. hohoho takleh bayangkan kalau bobo yang nyanyi lagu nobody but you.. kahkahkah :P

    ReplyDelete
  2. ouh..x dgr lg comeback dorg..huhu

    yup,,wonder girls ant grup yg da senior la ant grup2 bru..hehe

    ReplyDelete
  3. woww korean punya lagu tengah tip top sekarang ni ramai pengikut

    ReplyDelete
  4. hehe! baru tau Bobo minat kpop.! ari tu sya tengok kat music bank. siap bersorak2 lagi!

    hehe! SNSD the boys hafal dah tarian. hahahahahah! badan keras cam besi nak menari.

    ReplyDelete
  5. adek ara minat gile ni wonder girls.. huu

    ReplyDelete
  6. tak ngethi layan lagu korean.... <3

    ReplyDelete
  7. lagu budak2 muda ke.. akak bab lagu2 ni kurang la sbb tv akak cuma tayang kartun je.. cuba tanya bab kartun 611,612,613,616... sbb remote stro anak akak jaga kalau x menjerit oooii

    ReplyDelete
  8. hehe, imbobo minat ke ngan wonder girl?

    ReplyDelete
  9. mesti meletup punya lagu nie....

    ReplyDelete
  10. kump ni mmg pemses...skg byk dh follower diorg yg wt tarian gitu...k-pop....smpai my budak2 comel pn minat gak...but jd ice pop jer..hihi

    ReplyDelete
  11. video clipnyer memang daebak!! best! :D

    ReplyDelete
  12. siapa rapper diaorang? dia nampak kool dan aku suka dia

    ReplyDelete
  13. i want nobody nobody but u..ehhhh...silap....jgn marah..hehe

    ReplyDelete
  14. diorang memang comel, hehe XD

    ReplyDelete
  15. xsangka ko minat ni..haha..

    ReplyDelete
  16. adek cek mint bebenooo la dengan kpop2 ni ..heeee

    ReplyDelete
  17. dapat awek macam korea ni, kan best?

    ReplyDelete
  18. lame betol depa ni xde single kan

    ReplyDelete
  19. i don't really layan lagu2 mcmni.kahkah, suka lagu melayu asli walaupun terkesan kuno pada jiwa;)

    ReplyDelete
  20. xsuke korea.. sy suke tamil.. yeppa! hahaha..

    ReplyDelete
  21. rasanya grup depa nih lagi best dr grup k-pop pompuan yg lain...

    ReplyDelete
  22. muncul kembali! lama dah tak dgr khabar berita dari diorang ni..hohoh

    ReplyDelete
  23. bobo pon layan ~~ hehe.

    nobody but u !!

    ReplyDelete
  24. bobo suke wonder girls?haha..tak perasan lak dorg menyepi..huhu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...