Entry terbaru

Digi tawarkan awek cun


Cuba korang tengok sms yang dihantar Digi ni. Mana datang awek cun? Nak kelentong pun agak-agak lah kan haha. Kalau betul pun, awek cun yang dimaksudkan tu mesti sebuah mesin. Korang pernah ke dapat sms macam ni? Mesti korang terus delete kan? Ataupun tak baca langsung?


SMS Borak ke 2000. Satu sms RM0.50. Pandai betul nak ambil duit orang kaaaan. Sorry lah ye Digi, i tak layan sms-sms you ni. Lainkali hantar lah sms cakap menang motor ke, kredit free ke. Baru lah syiokkkkk. :)

16 Comments
Tweets
Comments

16 Comments:

  1. baru je naik join Digi.hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha sengal gila . mcm2 betul digi ni . celcom the bestEST :)

    ReplyDelete
  3. saya x guna digi.. kalau guna digi dlm rumah xde coverage.. hampeh! hehehe

    ReplyDelete
  4. laaa akak pon terkena.. ada ke mak orang nak bagi awek cun,.. x lalu

    ReplyDelete
  5. pernah.pas baca terus delete. tu bukan digi. spam tu.

    ReplyDelete
  6. Betul2..bukan Digi jek.Yang lain pun sama.huhu=.=
    Dapat,Baca sekerat,Padam.hehehe :D

    ReplyDelete
  7. kl dpt mcm ni malas nak layan...

    ReplyDelete
  8. apa kejadahnya iklan macam ni. melampau dah ni.... telco lain takde pon guna ayat camni

    ReplyDelete
  9. haha,,ntah pape la iklan cmatu..buang masa je kan..;)

    ReplyDelete
  10. itu xpe lg...sy pnh kena soh kol no. tuuutttttttt....utk kasi tengok video lucah...eee...x kuasa nk layan...

    ReplyDelete
  11. selalunya awek cun tak layan chat2 gini..
    ehehehh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...