Entry terbaru

Free Topup RM10 untuk anda.



SAUDARA/SAUDARI
KAJIAN KEFAHAMAN DAN PERSEPSI BELIA TERHADAP RASUAH DI MALAYSIA

Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IPPBM), Kementerian Belia dan Sukan Malaysia, sedang menjalankan kajian bagi mendapatkan pandangan generasi muda berkaitan isu-isu rasuah di Malaysia.

Anda yang berada di dalam kelompok Generasi Belia yang berumur 21 hingga 40 tahun dijemput untuk menyertai survei ini. Jawapan ikhlas anda dapat membantu IPPBM dalam mendapatkan gambaran mengenai fenomena yang berlaku. Anda juga boleh “forwardkan” borang survei ini kepada rakan-rakan yang berumur antara 21 hingga 40 tahun.

Sebagai tanda menghargai jasa anda, IPPBM akan memberi sagu hati berbentuk nilai tambah pra-bayar (top-up credit) bernilai RM10.00 kepada 5,000 orang pertama yang menjawab survei ini. Nombor kod top-up akan dikirimkan melalui email kepada anda yang berjaya  selepas pihak IPPBM menerima kesemua 5,000 borang soal selidik yang dijawab oleh responden.

Untuk menyertai survei ini sila klik ke url >> Kajian Rasuah

Sekiranya tidak dapat klik pada pautan di atas sila copy dan paste alamat di bawah pada browser anda:


Sekian, terima kasih.

Email ni dihantar oleh Kementerian Belia dan Sukan melalui email ippbm@kbs.gov.my. Jom buat servey untuk dapat topup free :) 


Update:


Bayaran Topup telah diterima melalui email pada 20 Januari 2012 :)



6 Comments
Tweets
Comments

6 Comments:

  1. umur 20... T,T
    dia detect tak kalau kite buat jer...?

    ReplyDelete
  2. Razil: boleh je kot, sbb dia cuma minta email & contact num lps jawab servey tu.. :)

    ReplyDelete
  3. dah!!! padahal baru 18 tahun. hehe! ;)

    ReplyDelete
  4. hehe
    boleh mencuba ni.
    thanks for info iMBobo ^^

    ReplyDelete
  5. wah best ni! btw,KLMU pun ada wat survey. boleh dpt ipad 2. tapi dah lupa linknya. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...