Entry terbaru

Gmail & Facebook berubah wajah!


Salam. Wow baru perasan Gmail telah berubah wajah, wajab baru ni nampak lebih cool! hehe. Owh ye, graffiti belakang tu ialah theme ye, korang boleh ubah ikut theme yang korang suka kan. Aku suka theme abstract dan graffiti :)


Rasanya tak ada apa-apa function yang berubah or ditambah, cuma new look ni transparent. Korang boleh ubah ikut kesesuaian mata hehe. Ada 3 pilihan, comfortable, cozy and compact.

Facebook pula telah terus berubah kepada bentuk timeline. Dulu aku pernah guna app timeline, tapi tak berkenan di hati. So tukar balik ke bentuk asal. Tapi sekarang facebook dah bertukar terus kepada timeline. Aduhhhh. Kurang minat la.


Tapi ok lah boleh letak header hehe. Facebook ni nak terus meninggalkan pesaingnya si Twitter tu ke? hm. Korang plak macam mana? Selesa dengan dengan perubahan ni? :)

Malam ni nak blogwalking, dah lama rasanya tak menziarahi bolg rakan-rakan blogger.  Rindu. Rindu. Rindu :)

17 Comments
Tweets
Comments

17 Comments:

  1. taktau plak yg fb pon dah leh ubah2 cenggitu..

    ReplyDelete
  2. bobo, camne nak tuka timeline dlm fb..thx

    ReplyDelete
  3. ta reti na uat FB timeline..best ka gne Fb cm2 ?

    ReplyDelete
  4. wah..theme gmail kita sama la...^_^
    tp fb tu still guna yg lama...^_^

    ReplyDelete
  5. waaaaaaaaaaa..tak penah taw pun..hihihi

    ReplyDelete
  6. mawa xde gmail..hehe..fb mawa x tuka lg pon cmni

    ReplyDelete
  7. eh fesbuk pon dah boleh tukar??/

    ReplyDelete
  8. semua nak ubah..kekok la. tp fb still yg lama.

    ReplyDelete
  9. ara: mula2 best la, tp lps tu cam boring je hehe..try la..klau x suka boleh remove.. :)

    ReplyDelete
  10. chemay: boleh je :) tp die automatik tukar plak ni hm..

    ReplyDelete
  11. my fb xberubah pun..h0h0..

    ReplyDelete
  12. nape FB aku masih macam biasa je. Gmail tu kalau transaparent amcam memenigkan je.

    weh komen ko pasal RM100 yang tebaek setakat ni.hahahahahahaha... ingat jgk ko kat kitorg.

    ReplyDelete
  13. aq punya fb still interface lama lagi..tak macam tu...hee~

    ReplyDelete
  14. gmail tu, memang era tengok ia dah berubah wajah, tapi fb tu tak berubah2 pon. macam tu je. kenapa fb imbobo dah berubah wajah hah?

    ReplyDelete
  15. fuhhh nasib baik facebook eden selamat dari timeline bagai tu. nampak smart tapi tak best!

    ReplyDelete
  16. aku pon rindu kau..err..err.. kbai..haha

    ReplyDelete
  17. boleh eh ubah2??baru tahu..hihi..;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...