Entry terbaru

Jom main Money Drop setiap minggu!


Baru je lepas main game ni secara online di website 1,000,000 Money DropIni merupakan sebuah rancangan permainan di mana peserta diberikan RM1,000,000 dan perlu menjawab lapan pilihan soalan. Peserta akan diberikan 60 saat untuk melaburkan wang yang mereka miliki di petak jawapan yang betul.

Dengan adanya program ini, ia dapat menguji minda para peserta, malah dapat mendidik mereka dan para penonton dalam aspek pengurusan pelaburan. RM1,000,000 Money Drop dijangka bakal mencetuskan fenomena baru dalam industri hiburan dan penyiaran tempatan.

First try malam ni agak teruk haha. Memang kecewa hilang RM1j macam tu je. Korang try lah main setiap hari Sabtu dan Ahad jam 10mlm di Astro Ria lepas korang tengok MasterChef tu boleh lah uji minda dengan game ni hehe.

Minggu depan insyaAllah aku akan jadi yang terpantas dan berjaya mengumpul RM1j ni. Kena ade strategi woo main benda ni. Jom main RM1,000,000 Money Drop. Jangan biarkan duit anda jatuh! haha


12 Comments
Tweets
Comments

12 Comments:

  1. walaupun cuma game...bila duit jatuh kedebuk tu...sentap wooo...haha~

    ReplyDelete
  2. amboi, hebatnya..
    tak main ribu terus main juta...
    aku reti main jutaria ja..

    ReplyDelete
  3. sibuk belajar.... tak pernah dengar pun pasal permainan ni...

    ReplyDelete
  4. huuu~~ kalau lah takde komitmen ngan study, dah lama dapat sejuta. hehe!

    ReplyDelete
  5. teringin nak masuk game ni

    ReplyDelete
  6. sbnrnya smalam nak try main...tp leh lupa la plak rancangan tuh smalam..gasak tgk tv1...tak bleh blah btol..

    ReplyDelete
  7. rasanya baru tgk rancangan ni kat tv semalam. susah betul soalan dia

    ReplyDelete
  8. kalau la boleh pegang duit tu betul2...alangkah bahagianya..heheheheh

    ReplyDelete
  9. hehe kalau betul2 dapat 1 juta tu mesti lagi best kan?

    ReplyDelete
  10. tu la ingatkan dpt 1 juta betoi2..betnye..mane de mende senang lam donia ni kan :)

    ReplyDelete
  11. wah best gila!!!!! sejuta kot kau sapa nak bagi!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...