Entry terbaru

JOM TINGKATKAN RANKING ALEXA



Berapa ramai yang tahu tentang Ranking Alex dan Kepentingannya. Pernah tak ranking blog korang jatuh teruk? Turn naik? Keadaan tu biasa terjadi dalam dunia blogger ni, susah nak maintain, kecuali top blogger  (trafik tinggi) lah kan. Kalau nak tahu lebih lanjut sila lah guna perkhidmatan Google ye hehe.

Comel Google ni 

Petang ni pulun blogwalking, balas jejak rakan blogger, dah berminggu kot tak blogwalking sebab busy. Ni baru ada masa. Ada rakan blogger yang blognya dah makin mantap dari segi ranking, rupa, content dan lain-lain. Semuanya best!

So, terjumpa segmen menarik kat blog Senyum-senyum. Segmen khas untuk yang berminat untuk tingkatkan ranking alexa blog. Tertarik nak join hee~ :)

Jom? Apa tunggu lagi! 

Jom baca syarat penyertaan DISINI, kalau nak mula review DISINI :)

Happy Blogging!

15 Comments
Tweets
Comments

15 Comments:

  1. terima kasih sudi join,..:)

    ReplyDelete
  2. napa klik kat twitter atas ni cuma keluar "Sorry, that page doesn’t exist!"

    ReplyDelete
  3. bagus segmen ni...boleh dapat review dari blogger2 lain kan...:D

    ReplyDelete
  4. kak diana: boleh je twitter :)

    ezad: segmen baik ni hehe

    ReplyDelete
  5. oo, sibuk ya..
    welcomeback. haha~

    segment? nanti la bila rajin. hihi~

    alexa up and down..yo yo.

    ReplyDelete
  6. lame ta join segmen2 ni.. n also lame xmai blog imbobo.. huhu

    ReplyDelete
  7. cam best je? gud luck ye..

    ReplyDelete
  8. hai..lepak sini jap..letih blogwalking..

    ReplyDelete
  9. tak reti sangat pasal alexa ni..huhu=.= ketinggalan~

    ReplyDelete
  10. happy to know what's actually alexa! selamat maju jaya :)

    ReplyDelete
  11. da lama tak singgah cni..hehhe

    ReplyDelete
  12. cik ana pon bz gak last week..
    ni baru ade chance nak BW :)









    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  13. weeee
    selamat meningkat dn tingkat
    hehehee :))

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum.

    Salam perkenalan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...