Entry terbaru

Maharajalawak Mega Boboi Minggu Ke 5 & Ke 6


lambat pula update pasal Maharajalawak Mega ni. Entry kali ni nak update untuk minggu ke 5 & ke 6 hehe. Korang yang belum tengok atau terlepas untuk tonton persembahan Boboi, boleh je tengok kat youtube @ sini :)

Minggu Ke 5


Minggu ke 5 ni Boboi sangat kreatif sebab buat konsep dalam filem Hikayat Merong Mahawangsa. Sebab tema minggu tu ialah tema purba. Yang penting Truly Asia! haha. Sempat juga sindir FFM tentang kontroversi award haritu.

Minggu ke 6 


Minggu ke 6 ni Boboi jadi Super Junior Senior haha Kpop gitu! Rasanya nyanyi Boboi paling kelakar, tidak kurangnya Osbon yang mengikuti rapat peratusan markah undian semasa. Tapi Chef Wan tak suka pula, apa la Chef Wan tu, orang tua mana nak peka dengan lirik lagu tu huh!

Malam ni jangan lupa tonton Boboi dalam Maharajalawak Mega jam 10 malam di Astro Warna ye! Tema malam ini ialah silent & impersonasi, Boboi giliran yang ke-6. Jangan lupa Undi Boboi!! Ala Tomey-Tomey :)


17 Comments
Tweets
Comments

17 Comments:

  1. Mira dah tgk video boboi ni.
    comey sgt dorg ni, hehe.
    malam ni sure2 laa Mira tgk astro warna je.. :D

    ReplyDelete
  2. dila sokong boboi sebab lebih kurang mcm abg bobo je bunyi namanya . kehkehkeh :)

    ReplyDelete
  3. mnggu ke 6 pnya x tgk lg..
    tpi mnggu ke 5 haritu dh tgk..
    hahaha terbaekk sempat lg perli psal lagu anuar zain tu..
    hahah :D

    ReplyDelete
  4. abah tkde astro so layan sini je lah

    ReplyDelete
  5. yang merong mahawangsa tu layan jugak citer pasal terung..haha

    ReplyDelete
  6. xpernah lg tgk maharaja lawak mega..huhu..

    ReplyDelete
  7. mawa same ngn chef wan kot..hehe

    coz,,since tgk yg dorg perform as super senior trus kurang minat boboi..huhu

    ReplyDelete
  8. benci tengok adlin.
    jadi gorila.
    meluattt
    -.-

    ReplyDelete
  9. tak pnh tgk maharaja lwak mega ni..

    takde channel ni.. huuu

    mesti besttt kn ?^^

    ReplyDelete
  10. Aku suka giler boboi hoho tp lately x smpt nak tgk sbb bz bkerja urghh

    ReplyDelete
  11. sedihnyer x dpt tgk MML........mesti bez kan..huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  12. haha...kat Malaysia ada Super Senior tu..kah3...

    #best ko Boboi ni...tapi Osbon pun sekarang ni boleh tahan la...:)

    ReplyDelete
  13. ohooo...best eah...ni yang nak tengok ni..skang jugak kiz tengok..hihi

    ReplyDelete
  14. anis jarang tngk maharajalawak mega nie..ngee..tp bile tertengok mmg terhibur la..

    ReplyDelete
  15. tak sempat nak tgok astro la..hohohoh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...