Entry terbaru

Osbon vs Boboi = Juara Maharajalawak Mega 2011



Malam ni merupakan pentas final Maharajalawak Mega 2011. Bakal juara sudah tentunya Malaysia!! tapi kumpulan mana yang akan menjadi juara tu? Tak lain tak bukan sama ada Osbon @ Boboi.

Malam ni penentuan Juara pelawak antara 3 buah negara. Sepanjang program berlangsung, banyak betul kontroversi antara juri dan peserta. Ada yang mempersoalkan juri, Adlin berperang dengan Chef Wan dan Afdlin tegur Chef Wan dengan sopan. Harap-harap habis je program ni,berbaik-baiklah mereka ye.

Apalah agaknya persembahan yang akan dibuat oleh mereka. Sama-sama kita nantikan. Sudah tentu mereka akan buat yang terbaik malam ni, yang penting dapat menghiburkan kita.

Hadiah Juara
Juara akan mendapat wang tunai berjumlah RM350,000 berserta trofi.

Hadiah Naib Juara
Naib Juara akan membawa pulang wang tunai RM250,000 berserta trofi.

Hadiah Tempat ke-3
Wang tunai RM150,000 berserta trofi.

Wow! Banyak tuuu. Goodluck untuk semua peserta final. Semoga anda semua buat yang terbaikkkkkk... :)


23 Comments
Tweets
Comments

23 Comments:

  1. Saya pilih Boboi... :)

    ReplyDelete
  2. hihihi..malam ni aaron aziz jadi juri jemputan kan.kan.kan.harus la aku duk depan sekali. hahahaha

    aku pun vote boboi jugak. best lawak diorang senang difahami dan tak merapu.

    jue nak jadi girl yang macho.bole..hehehe

    ReplyDelete
  3. sapa menang? tak sempat nak tengok :(

    ReplyDelete
  4. tak dapat tengok malam nie sebab ada kenduri tahlil :(

    ReplyDelete
  5. hehehe...sy suka osbon...terbaek ..=)

    ReplyDelete
  6. Pergh..hadiah dia. Giler ah. Gempak siut! Aku mmg sokong depa dua ni. Lg satu group yg geng cecupak. Sygnya dah tsingkir

    ReplyDelete
  7. Sokong Boboi! weee~ hadiah lumayan tu :)

    ReplyDelete
  8. Osbon juara MLM kan? memang layak!

    ReplyDelete
  9. Osbon dah menang -.- Kan? :D

    ReplyDelete
  10. makin naik nama os yang dah tgelam tu :)

    ReplyDelete
  11. selamat tahun baru dik..

    yupppp pilihan akak osBon dah menang... up sikit plawak otai yg berkualiti....

    ReplyDelete
  12. anak os satu kelas dgn anak kak..

    ReplyDelete
  13. suka bobi..tp suka jugak osbon!hehe..;)

    ReplyDelete
  14. boboi.. :D

    lame xmai cni.. slmt thun baru bobo..

    ReplyDelete
  15. suke osbon..nasib bik menang..;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...