Entry terbaru

Review: New Years Eve



Rasanya ni lah cerita yang paling best 2011 ni untuk genre comedy & romance. filem dihasilkan oleh pengarah yang sama dari filem Valentine's Day 2010. Tarikan filem ni adalah pada pelakon-pelakon dia yang mantap-mantap.

Dalam satu filem dirangkumkan pelbagai cerita. Cerita-cerita pendek dengan durasi filem 2 jam ni memang best! kalau nak cerita sinopsis pun agak panjang sebab banyak cerita hehe

Antara cerita yang best ialah cerita watak Ingrid (Michelle Pfeiffer). Dia tahu yang dia bakal mati, so dia ade buat wishlist yang perlu direalisasikan sebelum new year, macam-macam lah benda yang dia nak buat, agak best, kelakar dan amazing!

Memandangkan 2011 bakal melabuhkan tirainya, eloklah korang tengok filem ni, sebab filem ni bakal buat korang rasa macam nak sambut New Year bila keluar panggung nanti :) Jom tengok trailer New Years Eve..



8 Comments
Tweets
Comments

8 Comments:

  1. weee
    bole cube tgk cite ni nanti :))

    ReplyDelete
  2. semua pelakon best2...nak tgk..nak tgk..hihihi

    ReplyDelete
  3. salam;
    kalau ada boleh tengok nanti.

    ReplyDelete
  4. huhu..b4 ni mmg nk tgk tp xjd2..haha

    ReplyDelete
  5. dah lama rasanya x jenguk ke sini.. kesibukan dengan kerja dan keadaan diri yg x berapa nk sihat.. kdg2 masuk dan baca tp x komen pun.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...