Entry terbaru

Blog Pilihan Bobo - Januari 2012


Kali ni nak review blog sebab dah lama tak buat macam ni hehe. Pada masa yang sama nak support blogger-blogger yang berpotensi untuk pergi jauh. Ramai juga yang dah develop, dulu follower ciput, sekarang dah ribu-ribu lemon. Tapi itu tak berapa penting, yang penting ialah content blog tu :)

Tanpa segan silu jom kita terjah blog ni:


Pemilik ni namanya Ella, buka ratu rock tu ye hehe. Blog purple-pink bagus untuk disinggah sebab banyak juga perkongsian yang berguna, contohnya ella ada listkan 10 cara mudah untuk dapatkan isi/idea menarik untuk entry. Korang kena baca! hehe

Font dalam blog ni cantik, tapi kat bahagian komen tu font dia kurang kemas sikit, kalau tukar font mesti smart! Kalau korang ade tutorial untuk tukar tulisan kat kotak komen tu boleh lag bagi aku ye, sebab aku pun nak tukar hehe.


Blog yang kedua ni blog kepunyaan Nur Zulaikha, dia antara blogger yang kerap gak datang komen kat blog bobo ni. Seingat aku, dlu blog dia lain, skrg dah lain..Nampak lebih kemas dan tersusun. Gabungan warna putih hijau ni sangat menenangkan.

Entry terbaru dia tentang "Tak Couple maka tak kenal" adalah perkongsian yang baik. Korang semua jangan lupa baca ye! Bagus info tu :)


Ok last skali blog Cik Ketam ni, tuan blog ni comel ok! hehe. eh eh! nak review blog die bukan tuannya, kalau review tuannya kang orang kata nak buat bini plak hahaha. Sudah! 

Blog Cik Ketam putih suci belum tercemar lagi kehkehkeh gurau2 je.  Saiz tulisan agak besar tapi takpe, selesa je baca cuma kalau ubah font ok skit kot hehe. Korang jangan lupa singgah blog cik ketam ni, korang kena tahu macam mana ketam ajar anaknye jalan lurus HAHA.

Thanks sebab letak blog bobo dalam Bloglist korang! sgt2 menghargainya :)

17 Comments
Tweets
Comments

17 Comments:

  1. Hehehe.. Nak terjahla nnti.. :)

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat..

    tenkiula encik bobo sebab letak blog cik ketam utk blog pilihan..

    (:

    and, sinopsis tu memang utk novel.

    ReplyDelete
  3. bobo, best sume blog tu! blog bobo mesti la best hehe

    ReplyDelete
  4. nak terjah blog comel2 ni.. hehe

    yup skrg byk drama amik dr novel..xper.. makin naik kualiti crita.. nanti org akan slalu beli dan bc novel.. hehe

    ReplyDelete
  5. Hoho rajinnya bobo review blog.. Bile lak turn kite? haha

    ReplyDelete
  6. rjinnye bobo wat camnie, hehe.. ^_^

    bgus2, nie dpt eratkn hbgn antara bloggers, kn? XP

    ReplyDelete
  7. saya pi terjah semua blog tu ye..;)

    ReplyDelete
  8. wahhhh...nak direview gak la ;p

    ReplyDelete
  9. phewitt rajinnya bobo. tetiba rasa nak tiru bobo la . hahhaa :)

    ReplyDelete
  10. Blog Mira x jadi pilihan ke?
    huhu, sedih.

    xpela, go0d try pd yg t'pilih. truskan usaha ye. :D

    ReplyDelete
  11. ko antara blogger yg rajin wat review & I salute u for that sbb bkn smua org rajin cam ko..wah suah cik ketam nmpk hihi

    ReplyDelete
  12. bole la terjah blog diorang.. hehe

    ReplyDelete
  13. azza sseang terjah ni thanks!!!! ada jugak kawan baru itupun kalau diorang nak kawan dengan azza ler...

    ReplyDelete
  14. thanks bobo ^_^
    baru tukar header kat blog.. :)
    tulisan kat komen x kemas k? nnti ella kemaskan k.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...