Entry terbaru

Final Masterchef Malaysia antara Wahidan vs Ezani


Hari tu saja masuk peraduan Masterchef Malaysia. Alhamdulillah terpilih sebagai salah seorang pemenang. Tapi sedih sikit sebab tak dapat pergi ke Siaran Luar Petang Era di The Cooking House sebab ada hal yang tak dapat dielakkan. Terlepas peluang nak rasa masakan 6 peserta terbaik hmmm. 


Ramai kan yang tak sabar nak tahu siapa yang akan dinobatkan sebagai Juara Masterchef kali ni. Finalis Wahidan dan Ezani, kedua-duanya hebat dan mempunyai kreativiti tersendiri. Siapakah diantara mereka yang akan membawa pulang RM100,000 dan berpeluang menerbitkan buku masakan sendiri


Berdasarkan sumber yang diperolehi, Wahidan telah berjaya dinobatkan sebagai Masterchef Pertama di Malaysia. Betul atau tidak? Saksikan...

Santapan Penamat! Siapakah yang bakal bergelar Juara MasterChef Malaysia? Adakah Ezani? Ataupun Wahidan? Jangan lupa Saksikan MasterChef Malaysia Santapan Penamat, 8 Januari, 9 malam di Astro Ria (104) dan Saluran HD (188)

7 Comments
Tweets
Comments

7 Comments:

  1. kat tv tu ulangan je kan...
    dah lama tak dapat tengok...
    kami takde tv..

    ReplyDelete
  2. hehehehe tak mengikuti pun.. :)

    ReplyDelete
  3. ooooo nasib baik blom 8 Jan lagi bleh aar tengok, akak ada le tengok sekali ke dua kali je, sbb anak2 akak confirm nak tengok tv iq, sbg mama yg 'baik' akak ikut je?... tp sbb final ni bleh la akak merayu kat dia orang..

    opps akak tag adik untuk giveaway ni yee..

    ReplyDelete
  4. izani ni cekap...hope die menang....wahidan ni kreatif...cool...tp byk berpeluh..hihihi...vote wahidan utk menang!

    ReplyDelete
  5. xtgk la master chef.. tapi kakak ara minat gile prgrm ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...