Entry terbaru

MAS Missing You Flashmob at KLIA


Video ni sangat cool ok! ternampak bila one of my friends kat facebook share benda ni. So aku pun tengok lah. Memang tak sangka benda ni ada orang buat kat Malaysia ni. Ingatkan kat overseas je. hehe.

Malaysia Airlines' flash mob was put together with the talents from Kit Kat Klub a subsidiary of Enfiniti Vision Media, Malaysia Airlines staff & family, students from Unisel and renowned Malaysian professional dance choreographer Pat Ibrahim of Puteri Gunung Ledang, P. Ramlee and The Secret Life of Nora musicals fame.

Tengok gimik dia mula-mula abg Polis tu cakap STOP! haha. ingatkan kes bawa dadah ke apa. Lepas tu start la main gitar, first lagu tu Miss You Much! Tema persembahan ni. Lepas tu sambung sikit lagu Istana Menanti, yang bestnya part lagu hindustan tu, siap ade kejar mengejar HAHA.

Then lagu My Boyfriend's Back sekejap terus sambung dengan lagu cina Lang Hua Yi Duo Duo sambil beberapa orang tu kibarkan bendera lepastu mak cik-mak cik tengah tengok tu boleh lak sambung nyanyi lagu Rindu haha memang tergelak habis tapi impress!

Yang buat lebih tercengang bila tengok pramugari & pramugara berjoget! hehe Memang best lah, rasa macam Malaysia ni sangat harmoni. Pelancong pun ramai suka kaaaan. So, ni lagu medley yang terbaik aku tengok kat KLIA. (dalam youtube je)

Tapi slack sikit video ni, last-last tu ada interviewer tak pandai jawab soalan foreigner dari Argentina tu. Aduh, memang slack la! 

10 Comments
Tweets
Comments

10 Comments:

  1. Da tgk gak semalam.. Ulang2 kali tengok.. It was damn cool! Pndai dorg buak kan..

    ReplyDelete
  2. Memang menarik. Bila AA nak buat pulak ye...

    ReplyDelete
  3. wah..nk tgk tp tenet slow la pulak..

    ReplyDelete
  4. Macam lawak..tapi best pulak bila tgk.hehe^^

    ReplyDelete
  5. ala...ada nampak semalam sana sini kat fb tapi tak sempat tengok balik ni nak tgk la.

    ReplyDelete
  6. baru jer lps tgk ni.. best sgt!! kalau dekat negara org puteh, diaorg rajin buat.. sesuatu yg menarik.. nak buat jugak kat tempat sy hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...