Entry terbaru

Nikmati Pizza Hut dengan Kupon Percuma Regular Pizza!



Alhamdulillah rezeki tak diduga, ada kawan yang baik hati mendermakan satu kupon Pizza Hut. Tanpa membuang masa terus pecut pacuan 4 roda yang semput tu ke The Mines untuk menikmati Pizza Hut Pepperoni Regular size! HAHA 


Mari kita berkongsi nikmatnya bersama, tapi korang menikmati gambar ni jelah yeh! hehehe


Wow, nampak cheese dia bergetah tu!! Macam springgggggoolll masuk dalam perut hehe.


Sangat enak dan mengenyangkan!! Kupon ni boleh claim satu pizza je on a single receipt, so kalau korang ada 2, korang kena datang balik lepas 15 minit untuk claim pakai resit kedua HAHA bijak tak? ;)

Seumur hidup tak pernah makan Pizza Hut bayar RM5, tu pun beli air je hehe.


9 Comments
Tweets
Comments

9 Comments:

  1. wah...sedapnya pizza..nak satu slice..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. sedapnya...best dapat kupon free...

    ReplyDelete
  3. terbaik la...tetiba rasa nak g serang pizza hut ni iM...haha~

    ReplyDelete
  4. huiiii..bile mau blnje kaklimah piza? :P

    ReplyDelete
  5. Azlan Hasan: amik je hehehe

    Cik Rose Cute: mestilah best dpt benda free hehe

    Aishah Jahirah: berbaloi-baloi :)

    Ezad Skytech: apa lg ezad? p la grab satu hehe

    faridah nazurah: mmg untung cik kak oi hehe

    Ahmad Haziq Azlan: nah kupon p makan haha

    KaK LimAh Si SupiR: bila dpt kupon free lagi jomm!!

    ReplyDelete
  6. waaaaaaaaa nak juga... hehehe lama dah x mkn pizza ni... isk.. isk.. dlm pantang lg xleh nak mkn... huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...