Entry terbaru

Peraduan Travelog AirAsia


Jom join Peraduan Travelog AirAsia ni, bukan susah pun. Apa yang korang kena buat ialah tonton rancangan Travelog AirAsia di TV3 setiap hari Ahad jam 7.30ptg kemudian jawab soalan yang akan dipaparkan diakhir rancangan di website AirAsia.

Minggu ni, Neelofa ialah artis yang dibawa terbang bersama AirAsia ke ShenZhen China, jealous betul tengok dia jalan-jalan. Banyak shopping! 

Sekarang ni dah minggu ke-9, korang masih ada 4 minggu lagi untuk berpeluang menang hadiah hampir RM10,000 yang ditawarkan Air Asia.

Hadiah Pertama:
Tiket Penerbangan untuk 2 orang ke
negara yang dilawati minggu tu.

Hadiah Kedua:
Sebuah Blackberry!


Saguhati x5
Barangan Eksklusif Air Asia
bernilai RM100


Soalan Minggu ni:
Namakan 2 jenis pengangkutan yang boleh diambil untuk perjalanan dari ShenZhen ke GuangZhou?


Ada jawapan? Lengkapkan penyertaan anda website Travelog AirAsia dan lengkapkan slogan. Semoga berjaya!

10 Comments
Tweets
Comments

10 Comments:

  1. wahhhh..syok kalo menang tuuu :P

    ReplyDelete
  2. menariknya hadiah dia,,tapi tak tengok la cite ni..

    ReplyDelete
  3. waaahhh... bobo dh jadi juru cakap air asia lah plak... :P hehehe

    ReplyDelete
  4. wahhh menarikkk la !! :)


    how are you? hehe

    ReplyDelete
  5. wah.. bagus Bobo ni...

    p/s: Queen xtau la kenapa komen bobo x appear.. ada juga beberapa komen lain yg x appear... erm.. pening gak ni..

    ReplyDelete
  6. alaa bab tengok2 siaran pas tu br boleh jawab ni lemah la akak sbb akak jarang dapat tengok tv,.. maghrib kene mandikan anak2 n ngajar ngaji baru alif ba ta jer,.. malam sikit kene ajar abc,.. issssshhhh,.. x hengat2 bentuk huruf a sampai z, banyak makan semut ke iman nieh..

    ReplyDelete
  7. uuuu...best gila. ko join tak bobo.

    ReplyDelete
  8. wow, kedengaran sangat menarik. but i don't think i could have the chance to be one of the winner :'( emm.

    ReplyDelete
  9. travel log asia! boleh p jenjln :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...