Entry terbaru

Thanks to all Malaysian Bloggers

Pada tanggal 21 Januari 198*, Bobo atau nama sebenarnya (misteri) telah selamat lahir di dunia hehe. Bukan tak nak bagitahu nama sebenar tapi saja nak biar misteri hehe. Mereka yang follow blog iMBobo ni je akan tahu satu hari nanti.. itu hak eksklusif follower tegar blog ini ok? hehehe.

Entry kali ni cuma nak ucapkan Terima Kasih, Gracias, Xie-xie, Gamsahamnida, Syukron and Thank You very much! kepada rakan-rakan blogger yang wish Happy Birthday to me thru facebook, twitter,Fibox and SMS. Walaupun hanya wish, tapi aku rasa macam dapat satu hadiah yang paling best dalam hidup ni :) Ada juga yang doakan yang baik-baik untuk aku. :)

Agak terharu bila ada blogger yang buat blog post untuk wish bday aku hehe. Antaranya

Ezad
Dia kata banyak yang misteri tentang blogger nama iMBobo ni HAHA yeke? Katanya sampai sekarang belum tahu nama sebenar tapi Ezad tahu aku dari Pluto! hehe Thanks Ezad for the wish! :)

Farah Alias
Siap ada gambar kek cantik kat blog dia.. Farah suruh aku cepat nikah HAHA tersedak jap! lambat lagi kot, tengah tunggu kewangan stabil macam Irfan Khairi baru boleh kawin sebab nanti nak jemput bloggers jugak :) Farah tanya umur bobo berapa,agak2? hehehehe. 

Era
Ok yang ni, Era tengah review blog rakan blogger dia. Bobo ni antara blogger yang Era kenal masa dia start blogging dulu, very nice person! Dia tanya nama sebenar apa, jeng...jeng...jeng... :)


Yang ni Cik Ana buat khas untuk bobo! hehe. Siap nyanyi lagi kat facebook hehe. Thank you so much ye Cik Ana! :) *kalau dapat ngap kan sedap :)

Lagi sekali nak ucap T.H.A.N.K.S pd semua yang wish! im very happy!! Blog iMBobo ni pun dah hampir berusia 4 tahun, lama gak kan? tapi aktif blogging baru 8 bulan hehe. April ni ulang tahun ke-4 blog iMBobo :) InsyaAllah bobo nak buat Give Away!




36 Comments
Tweets
Comments

36 Comments:

  1. tengah tunggu je ni misteri iMBobo ni bila nak terungkai...heee~

    ReplyDelete
  2. wah..nape xckp semlm b'day Bobo?

    Tanjoubi omedeto, Bobo-kun~!!!!
    Moge Bobo akn truskn blogging, hihi~.. ^_^

    bestnye ade blogger yg wat entry utk b'day...

    ReplyDelete
  3. hehe! saya ada wish!! yeah! :)

    ReplyDelete
  4. hepi besday...
    walaupun kita tak rapat...
    aku nak wish mcm kawan rapat..
    haha..
    sihat sokmo k

    ReplyDelete
  5. alamak..tak tahu bday bobo..huhu..maaf sgt2..nk wish skrg blh?
    selamat hari lahir...
    sanah helwah...
    happy birthday...
    chu ni sen re kuai le...
    sengil chukahamnida...
    moga Bobo terus sukses dan dirahmati Allah...amiiiin...

    ReplyDelete
  6. Blog saya dari tahun 2008. Baru nak masuk 4 tahun. Kira lebih kurang la eh? Huehue. Apa-apa pun, happy birthday! :D

    ReplyDelete
  7. semalam k? happy belated bday.. :)

    ReplyDelete
  8. Happy birthday yea... May all ur wishes come true.... Have fun celebrating....

    ReplyDelete
  9. gong xi fa cai la abg bobo.. hehehhe.. ade kne blik telur busuk tak??

    ReplyDelete
  10. Slmat Hri Lahir Bobo.. =)
    lelaki ke prempuan nih @_@

    ReplyDelete
  11. huarghh dila ketinggalan. happy birthday bobo . sorry late -_-

    ReplyDelete
  12. Hapy belated burfday imbobo!!!! :)

    ReplyDelete
  13. 4 tahun baru??? opps tuw umur blog nieh, umur tuannya..biar tuan yg bg tau.. heppi birthday drpd akak semoga sihat dan ceria selalu dan rajin ke blog akak..

    ReplyDelete
  14. untung la siap nyanyi2.. hehe

    ReplyDelete
  15. umur kau mesti 25 ark takpun 26? alahh ngaku jelahh hahaha ke 32 wehh? hahhhhhhhhhhh

    happy birthday :D

    ReplyDelete
  16. hehe.. memang tertanya nama sebenar imbobo nih.. :D

    > eh, ade nama era ler.. :D

    ReplyDelete
  17. dah semakin tuala kan bobo? Aritu sis pun ingt nak buat entri tuk Bobo.. tp x berkesempatan sbb anak sis demam.. smp arini pun msh demam lg... apa2 pun sis ada wish kat blog ezad... hehehehe jgn marah haaaa..

    ReplyDelete
  18. ala..dh lmbt due hari..abg bobo trime lg x?hehe
    slmt hari lahir bang bobo..moga sntiasa dlm rahmatNya..amin =)

    ReplyDelete
  19. Happy Belated Bday bobo..
    Hope ur dreAMs come true..
    GOD bless :D

    ReplyDelete
  20. appy birhtday. :)
    sowi lmbt plak wish.. hehe

    ReplyDelete
  21. happy belated besday bobo..;)

    semoga panjang umur dan murah rezeki untuk tahun 2012 ni..;)

    ReplyDelete
  22. ohh bobo..hepi belated..kaklimah lmbt wish..jgn marah kaklimah...jgn kecik ati dgn kaklimah T_T

    ReplyDelete
  23. Sorry la yo eden dah lama xonline. Tuvyg eden mcm ketinggalan zaman je. Haha tp dont worry eden tau nama ekau sebenarnya. Mana den tau? Ade la.. Rahsia...


    Yeay.. Dia dah tua.. Happy birthday pakcik bobo :p

    ReplyDelete
  24. bestnya org ingt birthday bobo :))

    ReplyDelete
  25. waaa...gegel yg ramai buat entry khas wih bzday...hehe...next month my bzday plak..hik3...

    ReplyDelete
  26. myra tk tau pun! tkper2 da noted, smpat nk ucp happy bufday bobo! :D ty nk join giveaway! :)

    ReplyDelete
  27. Selamat menyambut ulang tahun imbobo... dah lama ndak singgah ke sini

    ReplyDelete
  28. sangat misteri empunya blog ni.. ahha.. happy belated birthday!

    ReplyDelete
  29. wawa..epy belated besday imbobo..moga panjang umo..murah rezeki..epy selalu..:)

    ReplyDelete
  30. hepi besday boboboi...moga panjang umur, murah rezeki n sihat selalu. tk kn umur pn nk berahsia kottt....

    ReplyDelete
  31. happy belated birthday bobo. sorry baru berkesemptan singgah dan tau. cuti panjang, blog pun cuti jugak hehehhe...

    semoga berbahagia dengan family dan berjaya dalam apa jua yang diusahakan.

    ReplyDelete
  32. happy belated birthday..


    hope i wasn't the last one

    (:

    ReplyDelete
  33. happy belated bezday bobo aka nm misteri..hehehe..dh tua dh nie..hihihi..

    ReplyDelete
  34. hepy belated besday tuan punya blog....haha biarkan misteri terus menyelubungi.....

    ReplyDelete
  35. alamak best nya!!!! kalau lah ada blogger wish besday macam ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...