Entry terbaru

Tiket Wayang GSC Percuma


Kupon ni khas untuk member GSC sahaja ye. Kepada yang nak jadi member, daftarkan diri anda di website Golden Screen Cinema.

Banyak gak kelebihan bila korang jadi member, salah satunya, benda ni lah, dapat claim free tiket dalam bulan lahir korang. Nak tahu kelebihan yang lain boleh tengok di website GSC.

Kelebihan sebagai member GSC:
Sign up as a member of Golden Screen Cinemas and you can get to enjoy all these benefits:
» A chance to get movie passes or vouchers to any movie related events at GSC cinemas. 
» Plenty of fun & amusing contests that will definitely keep you coming back for more.
» Win exclusive limited edition movie premiums.
» FREE movie treat on your birthday. To print birthday coupon, click here.
» Enjoy 20% discount on food and beverage off for your birthdays. To print discount coupon, click here.
» Load up on FREE complimentary movie passes.
» Check out cool movie downloads.
» Send FREE personalized online greetings.
» Updates on the newest and hottest movie news.

Disebabkan birthday aku dalam bulan ni, so aku dapat claim satu tiket hehe. Jimat sikit kos tengok wayang untuk bulan Januari ni. Aku ni dalam sebulan 2 3 kali gak tengok wayang HAHA. Kaki wayang lah katakan! :)

So, kalau korang nak guna kupon ni, caranya ialah, daftarkan dulu di website Golden Screen Cinema, kemudian korang boleh print kupon diatas ni. Masa nak claim tu, tunjukan IC dan kupon diatas yang telah siap diisi.

Enjoy Your Movie!


8 Comments
Tweets
Comments

8 Comments:

  1. Aku selalu lupa nk claim.(-_-;)

    ReplyDelete
  2. wah mcm sonok..kne join gak ni..

    na tgk wyg ktne ntah.. =.="

    ReplyDelete
  3. oooo..macam tu rpenyerrr..
    baik bobo pas kat sini tket wyg tu..org tua2 xleh tgok wyg sgt..nanti sakit mata..baik bagi kat yg muda remaja nie..haha

    ReplyDelete
  4. wah bestnya jadi member GSC ni!.

    ReplyDelete
  5. ooooo.. selamat n hepi bertday la dik,.. untung la kalau jd kaki wayang..

    ReplyDelete
  6. kena daftar jd ahli dulu la ye....hik2

    ReplyDelete
  7. hai imbobo... huhuhu... lama x datang sini...

    wah keahlian gsc... tapi saya jarang tgk wayang... hurm...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...