Entry terbaru

World Bloggers & Social Media Awards 2012


Salam uolls!




Siapa tahu kewujudan event ni? Aku tak tahu pun pasal ni. Tiba-tiba je tadi dapat email ni 
Dear Blog Owner, 
A reader of your blog has nominated you for the World Social Media & Bloggers Awards in conjunction with Malaysia Social Media Week 2012.
Siapalah reader yang gatal tangan calonkan aku ni. Aduh! Malunye alahai. Blog yang tak seberapa ni dicalonkan untuk category Best of The Best Blog of the Year. Siapa buat sila angkat tangan! HAHA.


By the way, thanks kepada reader yang calonkan blog iMBobo ni. Memang mustahil lah nak menang sebab dalam category yang sama dengan nama-nama besar macam Denaihati, Lyssasecret, Ohbulan, Cikepal dan ramai lagi.  Dah tercalon pun cukup baik walaupun ada 1 vote. Ini merupakan satu penghormatan yang paling besar untuk aku sejak jadi blogger ni. *mood= terharu*


Alang-alang dah tercalon ni, kalau ada rakan-rakan blogger yang sudi vote boleh berbuat demikian DISINI. Tapi korang kena signup dulu untuk voting ye. Voting process will be end on 6th Febuary 2012.

Kalau boleh nak pergi event ni, macam best je sebab Lisa Surihani & Aznil Haji Nawawi yang akan mengacarakan event tu nanti hehe.

28 Comments
Tweets
Comments

28 Comments:

  1. rezeki u..gudluck!sy baru follow ur blog..kalau rajin singgah la blog sy..kalau sudi follow..blh share byk cerita nnt (^_^)

    ReplyDelete
  2. dah tercalon pon cukup baik kn..congrats and good luck..hehe..

    ReplyDelete
  3. Saya tak mengaku! hehehe, bestnya dicalonkan.Patut lar skunk ramai blogger main vote2 pulak. :D

    ReplyDelete
  4. wahhh..bestnyee...congrett2!
    keep it up ;)

    ReplyDelete
  5. haha! moga dapat top 10 pun jadi lah. hee!

    ReplyDelete
  6. okey pe blog ni...blog akak yg tah ape2 pun dorg suh join..tp x nak la...x layak..insyallah nnt akk vote jika berkesempatan..

    ReplyDelete
  7. voted awak... goodluck2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi awk ape kbr

      Delete
  8. tercalon ke? tahniah ye.. akak dah p vote dah tp time tu blog nie blom tercalon kot, x da pun lagi, nanti kalau brokband ok akak p vote blog ni ek... ok tahniah

    ReplyDelete
  9. Haha jap lg den g vote ekau.. Hee tp ekau jgn lak buat event bagai kat fb utk mintak vote mcm blogger lain buat ehh..

    Muahhxxx muahxxx utk jiran ku yg bakal menang. Weee den dh kiss blog kau dulu sblum org lain buat. Ciuman berkat tu...

    ReplyDelete
  10. Feweett... Pas ni leh la lepak ngan retis plak.... Hheee... Congrats n good luck.... Have fun...

    ReplyDelete
  11. gud luck. will be voting u!

    ReplyDelete
  12. susah tul nak pilih.. sume best2 temasuklah blog imbobo ni... huhu..

    ReplyDelete
  13. Tak tahu juga. Huhu. Tahniah tau. Awww.. Maju sudah. Hehe :D

    ReplyDelete
  14. all best to you :') arisha turut bangga.

    ReplyDelete
  15. wah best nye.. good luck bobo.. t ara vote :)

    ReplyDelete
  16. perghh bobo cayalah...Spark po nak jadi cam bobo lah..hehehe

    ReplyDelete
  17. wahhh... syok!! nnt insyallah syuzi vote for imbobo ni ekk.. (^_^)

    ReplyDelete
  18. wahh dahsyatnye..congrats ada orang vote.. :)

    ReplyDelete
  19. Waa.. Impressed.. Congrats n best of luck!!!

    ReplyDelete
  20. wahhh! rezeki tu!! hehe.. gudluck k!

    ReplyDelete
  21. gud luck ye imbobo .. =)

    :: tak leh nak vote la bobo, kena sign in.. pastu, era mana ade account .. hehe =D

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. uwahh! congrats ye bobo hehe nominated je pun da kira baik! gudluck2!

    ReplyDelete
  24. good luck bobo!!saya dah vote untuk awk!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...